Gnällgubben spinner loss

Enda sättet att behålla förståndet i det här samhället är att ibland klarsynt inse att det mesta är ett dårhus!

Inte ens "folket" som kollektiv är riktigt OK bakom pannbenet. Trots att den sittande regeringen gång på gång signalerar massiva förmånsöverföringar till de bäst ställda och intensiv hetsjakt på de svaga älskar vi att rösta på Reinfeldt. Bara det!!!

Det finns många bra Allianspokitiker, särskilt lokalt, men grundideologin är ändå att skutan ska ändra färdriktning bort från de svaga grupperna.

Men även landstinget gör mig vansinnig. Jag har två gångerr anfört klagomål på en räkning jag anser felaktig. Men har inte fått minsta respons utan var tvungen att betala, jag vågade helt enkelt inte vänta. Det handlar om att få ett besked. Hade de ansett att jag ska betala så hade jag förstås gjort det. Teoretiskt kan de rädda sin ekonomi genom att skicka utr en räkning till 200 000 västerbottningar som är helt grundlös. Om du klagar på de 90 dagar du har på dig skiter de totalt i det och du tvingas öändp betala för att undvika grabbarna med brännbollsträ…

Nu får jag sluta med det här trots att det finns hur mycket som helst att uppröras över. Tror inte jag har tillräckligt mycket medicin hemma för att reta upp mig mer. Det behövs mycket blodförtunnande…

Men jag kan konstatera att det positiva fnns i det lilla. I den färstjänstchaufför som häromdagen drog upp rullstolen ända till entrén på jobbet. Och mina två välväxta jobbarkompisar som gjorde samma sak igår. Och till snöröjarna på Volvo som snabbt fixade en rullstolsvänlig uppfart då jag ringde.

Överhuvudtaget till alla trevliga arbetskamrater.

Trevlig trettonhelg!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.