54, en mogen man

Tja, igår tog jag alltså steget från valpig 53-åring till mogen, allvarstyngd 54-åring…Nej det märks självklart inte ett dugg, åldrande sker ju mer successivt. Trevligt var det i alla fall med många grattningar och två fina mddagar.

Även året går och det märks att det blivit ljusare längre del av dygnet. Det är väl snart vinterweekend i Vilhelmina som för mig är lite av ett startskott för "förvåren" eller vad man ska kalla det.

Och nu vet ju dessutom alla partier vem som är deras partiledare. Eller…Centerpartiet är jag tyvärr helt oförmögen att komma ihåg vem som leder nu. Och om jag tänker efter även Miljöpartiet. Såg förresten att en tredjedel av svenskarna inte vet vem Stefan Löven är, För mig som IF Metallare känns det förvånande först men självfallet har de flesta inte samma kontakt med honom som jag haft.

Det här var en ovanligt inspirationslös blogg, läs hellre nästa, det blir betydligt bättre…

En kommentar

  1. B-RW

    Ja teknikens under.Vi bytte dator och jag svarade på ett inlägg i börgan av jan.Sedan kom en direktlänk till din bloggsida dat 10jan som jag snabbkopplade till.Men den har stått stilla,Ända till ikväll.När jag upptäckte att man måste gå in på vk blogg,jag är ytterst lättad att du har skrivit inlägg sedan dess.Nu vet jag ju att du lever.Tittade som snabbast på en del kommentarer och någon tyckte att Bäsksele alltid uttalas fel.Jag minns bara våran egen skolbusschaufför,för övrikt Latikbergs bo ,när han närmade sig våran by,nu e vi iBässele.Vad som gjorde att han sa det,har jag ännu idag inte kunnat utreda.Men jag kan tänka mig att han hade något komplex över våran by.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.