Hälsning från dimman!

Nu känns det bra att ha fått en form av diagnos angående min märkliga syn som säkert varit konstig i ett par år. Dessutom ledde den nog till att dåligt passande glasögon blev utprovade sist. Än funkar det hyggligt även om jag får sitta nära TV:n. Att slriva och läsa funkar sådär, skriver jag med en lite tjockare penna går det bra men med vanlig kulspets blir texten så liten att jag inte ser den bara det vita papperet. Och på datorn använder jag ofta storlek 24 på typsnittet mot normala tolv…

Men det går uppo ner precis nu ser jag riktigt bra.Men jag hoppas på snabb operation i alla fall!

Såg en rubrik om att Jönköping diskuterade att avsätta medel så att även barn vars familjer omfattas av försörjningsstöd ska få bidrag till mobiler. Helt korrekt tycker jag. En mobiltelefon är en bra trygghet och ett självklart kommunikationsinstrument och det är ett viktigt sätt att minska utanförskapet. Bra Jönköping om detta blir verklighet.

För de bilintresserade kan meddelas att min hyresvärd nu provstartat årets pokalsamlare. 900 hästkrafter i en gatbil och ett ryt vars like jag aldrig skådat utanför strippen. Ett litet steg upp. Förra årets Cheva -57 hade "bara" 650 hästar. Vad blir det 2013??? JAS-plan? Spännande!

Och jag har äntligen låtit byta den spruckna rutan på min Renault (115 hästar om nån undrar…). Fick dessutom ett löfte om en tur i Opel Kapitän även nästa sommar om renoveringen är avslutad då.

Fin helg på er, nu ska jag äta Flygande Jakob!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.