Kort rapport

Det finns två ämnen man absolut måste rapportera om. Dels vädret,dels vad man ätit. Och på väderfronten är i alla fall läget gott. Solen lyser muntert på den gröna sopbilen som precis tömmer tunnorna. På matfronten är det sämre. Hade ingen riktig aptit igår. Till viss del beror det nog på att jag inte kan laga mat! Jag sätter ihop ett antal komponenter som blir en produkt av mat-typ men själen och den extra piffen saknas. Det är tur att jag ganska ofta kan låta andra sköta det kulinariska.

Och i fotboll vet vi ju hur det gick. Tur att jag fortfarande kan njuta av Bäskseles storseger över IFK Vilhelmina runt 1970. Vem behöver Zlatan då man har Hans-Ove. Hans höjdare vände i höjd med närmaste planet för att sedan dimpa ner bakom målisen.

Vi upplät under en period vår "arena" till grannbyn Latikberg. Jag minns fortfarande hur de kom dundrande i nerlastade bilar, i hundra blås längs den smala grusvägen, och med gruset smattrande. Det var innan vi förstod att det kunde göra väldigt ont att "tokkör" och byavägen var en lämplig fartsträcka.

Sen vankades fotboll. Oftast träning men de spelade nog några matcher ochså. För övrigt har jag underrättats om at affären i Latikberg lagts ner, inte som jag skrev i förra bloggen.

Fantastiskt att Höglandsbor sopade hem en massa miljoner! Det torde bli ett lyft för köpkraften, personligen skulle jag satsa en slant på nåt som verkligen retar vissa svaga själar. En Cadillac Eldorado med regskylten " HAR RÅD" kanske… Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.