Ingen firre!

Suck! Även där misslyckades mitt framtidssiande. Det blev grillat kött, ingen lax. Där ser man hur svårt det är. För övrigt undrar jag om Volvo 940 är den sista bilmodellen som vanligt folk ska ha råd att äga. Försöker nämligen hitta "idealpunkten" för kamremsbyte på min bil.Men eftersom maskinskadeförsäkringen räcker till nästa år får det väl bli hösten  2013. För att sen byta bort den året efter. Det går nämligen inte att sälja en bil som min och som rullat sen 2006 utan detta rembyte. Som kostar runt 12 000- 14 000 kr. Och så där är det med nåstan allt på dagens bilar. Men åtminstone i min drömvärld håller du fortfarande igång en 940 med halvtums U-ringnyckel och några mejslar.

Visserligen minns jag de enorma mängder verktyg som fyllde bagageluckan på min Buick Electra för att nödtorftigt hålla den igång, men med 26 tidigare ägare var den nog ett specialfall. Och med sådana pikanta småstörningar som att den stannade då jag bromsade på grund av att bromsservot gjorde fördelaren vacumlös och baktändningar som gav älgar hjärtinfarkt miltals bort var den nog speciell.

Trots att den var samma andas barn då det gällde teknik som Volvo 940. Men då den gick gick den som tåget bortsett från att man vanligen kom fram…

En moped är kanske svaret. En Shopper från Norsjö Mekaniska Verkstad (inte "vårt" Norsjö) lackad Hugger Orange  och svarta fält med jättehögtalare därbak som spelar Motörhead på full volym!!!

Det börjar nog bli dags för lite vila – vi hörs…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.