maten är halva födan

Vi har ju olika smakinriktningar då det gäller det kulinariska. Ta till exempel surströmming, grönmögelost eller filmjölk. Ingen av dessa produkter står på min topplista men jag vet att många är jäkligt förtjusta i dessa produkter.

Men gårdagen var i alla fall bra efter ett par dagar utan aptit på grund av förkylning.

En kebabrulle (rullkebab? Språkfråga…) var en hökjdare för det var så länge sen. Honungsbrödet jag köpte på bondens marknad supergott med sån där seg, god, skorpa. Jag har även stora förhoppningar på gubbröran jag köpte om jag hittar någon som är så driven att de får upp locket på burken.

Besiktningen blev ju ombesiktning i fredags. Min bils svaga punkt är spindellderna som måste vara gjorda av tuggummi eller liknande. Har bytt två a 4 000 efter 6500 mil. Tråkigt nog tar heller inte Renault något ansvar för detta. Audi, till exemlel, bytte sina undermåliga länkarmar för en del år sedan upp till 30 000 mil på förlängd goodwill, ett ord Renault tydligen inte känner till.

Och särskilt synd eftersom inget annat strular och alla som kör den gillar bilen. Och jag själv…

Kommer väldigt osökt att tänka på Chevrolet Corvair där teknikerna ville sätta in en krängningshämmare för 1 dollar och 13 cent men marknadsfolket vägrade för att priset skule hållas nere. Resultatet blev ifrågasatta vägegenskaper, stämmningar och annat. Dumsnålt kan det kallas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.