Att putsa kristallkulan

Ja, det är nog så viktigt om du ska få korrekta avläsningar. Jag servade min i helgen och fick en del intressanta resultat då jag provkörde:

– Christer Ohlsson flyttar hela sin veksamhet till Bjurholm. Han bygger ett område med 9000 lägenheter som lockar pendlande umebor och får även GK:s att etablera ett miniGK utanför Ullared. Det blir bara 40 000 kvadrat och 250 anställda. Hans bussföretag Balticbuss skjutsar pendlare morgon och kväll och shoppare under dagarna till "Christeriania" som shoppingcentret med 100 affärer utöver klädjätten lockar med.

– Bert Rune Dahlberg flyttar till Burma för att implementera konceptet "Åsele marknad". – Det kommer att bli succé, vi har redan 28 finansiärer som dock vill vara anonyma. Tänk er vild-Hasse som buddist, avslutar han glatt…

– Ishallen byggs om till simhall. En avskild del köps dock av privata intressen för att skapa europas första högsäkerhetsfiskodling. Apple har tagit fram en Antiaktivist app som alla 95 vakterna har i sina mobiler.

– Tomten finns på riktigt och han bor i Vilhelmina. Allt prat om Finland, nordpolen och annat är fel! Det är kommunalrådet Åke Nilsson i egen hög person som påträffat tomten i närheten av Sagadals flygplats. Som av en ren slump har tre nya flygbolag etablerat täta turer till nyssnämnda flygplats. -Att den julige favoriten skulle påminna om Sten-Erik Eneröd är bara avundsjukt förtal, konstaterar Nilsson…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.