Det gick vägen!

Tänk att det blev jul även 2012. Trots dystra profetior. För mig känns det mer som vi stenhårt gick in för julgrejen i år med kaos i trafik och på affärer.

Själv har jag dock gjort som tjuren Ferdinand. Men min korkek där jag sitter och luktar på blommorna är min lägenhet. Jag lämnade den bara för att äta en mycket trevlig och god julmiddag, för övrigt har jag varit hemmet trogen.

Jag fattar ju konsekvenserna sist av alla. Och det var inte förrän igår det verkligen sjönk in att de sågjobb som försvinner verkligen är en smäll för Vilhelmina. Men indirekta jobb, service och underleveranörer är det nog flera hundra som mer eller mindre hårt drabbas. Inget roligt nytt år för dem.

Men om landshövdingen lobbar för att tillverkning av gatlyktor med lysdioder ska ske i länet då det blir lag om några år kanske en del av kakan hamnar i min gamla hemkommun? Jag lobbade för den idén med henne före jul. Det kanske är döfött men jag tycker det är spännande att nya tillverkningsideér fortfarande poppar upp.

God fortsättning, nu blir det kaffe.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.