Besiktad och godkänd

 Var på storgenomgång på NUS i onsdags. Och till min förvåning såg det riktigt bra ut. Tror aldrig jag haft så lågt blodtryck till exempel och hotet om dialys är inte direkt akut även om det finns i framtiden.

Var i alla fall på studiebesök på dialysavdelningen för att känna mig för och bli bekant med dem lite.

Har köpt en systemkamera igen efter fyra år med kompaktkamera. En Nikon förstås, det ska bli kul att se om mitt fotande stimuleras. Jag tycker det blir alldeles för lite av den varan annars. Och skylla på handikapp är ingen heltäckande ursäkt. Såg för en del år sedan en bildserie som bara bestod av skyltfönster men som var fantastiskt exponerad och komponerad. Fotografen var en man i rullstol som säkert var 20 år äldre än jag  och som hade amputerar ett ben och hade alla andra tänkbara sjukdomar.

Har för övrigt en projektide som är mogen att förverkliga.Så det är bara att knäppa på…

En kommentar

  1. Bert-Rune Wibrell

    Jag mins ju när du gick fotoskola hos Lennart Örnebro.Å fan vad jag var inponerad.Och du visade ett foto hur man inte skulle göra.Nämligen att ta ett kort med solen i ryggen,och kan för min inre syn fortfarande minnas fotot,det var tagit en vårvinterdag med solen i ryggen,utanför Axels,det man såg var en skugga i snön,av fotografen.Jag tycker att du skall göra en fotoutställning.Jag är den förste att besöka den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.