Listig lista?

Nu har jag plitat ner några möjliga aktiviteter där det känns intressant att kolla tillgängligheten. Ibland önskar jag att jag var lite som Joe, polisen i Family guy. Trots rullstol fixar han det mesta, i alla fall om det handlar om att gripa en förbrytare.I och för sig är jag nästan lika priviligerad jämfört med de som har högre skador, jag kan ju till exempel resa mig upp vid behov. Det känns lyxigt ibland!

Kul att det blev seger igår. Kan tänka mig vilket liv det hade blivit om mina föräldrar varit vid liv. Det var alltid hårda diskussioner då vi mötte Finland i någon idrott och varje baklänges mål (till Sveriges nackdel…) togs som en personlig förolämpning av min pappa, medan min finlandssvenska mamma mådde gott.

Såg en buss som kunde passat mig på Den Stora Annonssjten i går. Tyvärr kunde man varken ringa eller maila. Undrar om säljaren missat det. Så jag fortsätter att njuta av min nuvarande ett år till enligt planen. Varje dag blir jag svårt frestad att handla jänkare. Men lyckligtvis håller det bara i sig i 30 sekunder. Men det är en härlig halvminut!!!

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.