Orden flödade – inte…

Som synes har mitt löfte att blåsa liv i bloggen i helgen tyvärr runnit ut i sanden. Mycket annat smått har tagit tid. Bland annat har vi gjort i ordning två lampor med fläkt som ska sättas upp i sov- och vardagsrum på fredag av elektriker. Med den fromma förhoppning att det tropiska klimat som rått i min lägenhet juni-augusti ska mildras något. För mig går det rätt bra men alla andra närvarande avlider nästan och så kan man ju inte ha det.

Har också lagt ut några bilder på min fotoklubbs nystartade Facebook-sida och skrivit några förhoppningsvis uppmuntrande små inlägg där. Ett projekt som misslyckades var att försöka flytta själva bandet från en kassett (ja, minns ni dem? Små plastlådor ni stoppade i en apparat och så LÄT det!!!) till ett nytt hus. Aldrig har väl en ynksmått band så snabbt vecklat ut sig så många meter. Det fick bli papperskorgen.

En annan plast grej som kom på plats var högra kylargallret på bilen. Det flög sin väg i somras men ett begagnat från Hedemora för 200 spänn fick nu ta dess plats.

I morgon väntar ännu en ödesdag, en av många jag upplevt. Ska besöka njurläkaren för att gå igenom senaste provsvängen. Wish me luck!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.