Allmänheten varnas!!!

Just nu varnas allmänheten i västerbotten för kringresande invalidtjuvar. Ett flertal rullstolsburna har redan försvunnit spårlöst. Man tror att de förs till Polen där de inkvarteras i förfallna baracker och tränas till kampinvalider. Dessa möts sedan hjul mot hjul i blodiga vadslagningsuppgörelser Det tros allmänt att många miljarder euro omsätts i denna hantering.

Så se upp för vita skåpbilar. Det är kanske förresten bäst att betrakta alla skåpbilar som potentiella invalidtjuvar. Och varför chansa? Betrakta alla personbilar, långtradare, traktorer, mopeder och Segways med samma misstänksamhet.

Var särskilt observant i närheten av större äldreboenden. Ryktet säger att tjuvarna ibland bortsnappat så många som tio invalider samtidigt.

 

Ja, tro nu inte för ett ögonblick att jag är ute efter att driva med handikappade eller funktionshindrade. Jag sitter själv i rullstol sedan 2006.

Däremot har jag fascinerats av den blandning av larm som strömmar ut på Facebook och andra sociala medier. Där vissa är skarpa och allvarligt menade och andra rent dravel. Och det skulle inte förvåna om en drapa med ett innehåll som liknar ovanstående snart dyker upp…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.