Kanske ett udda resmål…

Nästan alla som vinner pengar får ju den obligatoriska frågan om vad de ska göra då de blivit stadda vid kassa. Nästan alla ska ut och resa. Men detta gäller nog inte mig. Men OM jag hade varit frisk skulle jag snabbt boka en månadslång resa till Honolulu och Hawai. Därefter fick det bli ytterligare nån månad genom Kanada. Och till slut ett mer udda mål kanske nämligen Lagos i Nigeria. Jag såg nämligen för några år sedan hur en hel subkultur hade byggts upp på en gigantisk soptipp där. De hade till och med ett eget rätts-system. Det där fascinerade mig oerhört och jag skulle gärna se hur det fungerar i verkligheten.

Nu vet jag med all sannolikhet att dessa resor inte blir av. Det kräver tillräckligt med planering att åka upp till Vilhelmina ett par gånger per år.

Å andra sidan hann jag i alla fall se lite av världen. USA ett par gånger, London, Skottland, Irland, Bryssel med mera. Och med elstolen jag nu har fått kan jag upptäcka mer av Umeås omgivningar in sommar. Med kameran i högsta hugg förstås. Klick på er. Och ha en härlig Alla Hjärtans Dag!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.