Nytt ämne – fast gammalt…

Idag ska ja föga förvånande skriva om bilar. Kanske mer förvånande att det INTE ska handla om amerikanare. För det finns ju faktiskt massor av smultra bilar som byggts på annat håll i världen.

En riktig favorit finns inte i Sverige vad jag vet. Men tanken att importera en känns härligt frestande. Det handlar närmare bestämt om Lancia Thema 8.32. En bil som delar mycket i karossen med till exempel SAAB 9000 utan att se lika bedrövligt anonym ut som trollhätteprodukten. Och det fina finns under huven. En Ferrari V8, likadan som sitter i Ferrari Mondial och andra kärror med den stegrande hästen i fronten.  Egentligen inte så stark, runt 200 hästar, men vilket underbart ljud!! Lägg sedan till en läderinredning som får dräglet att rinna till och en hyfsat snygg kaross…

Kruxet är bland annat att den här bilen slutade tillverkas 1994 och det torde vara jättesvårt att hitta ett fint exemplar någonstans.

I verkligheten är det så att mitt färdmedel nu är en elrullstol med en toppfart på 10 km/tim. Men det är heller inte illa. Det blir fint att kunna åka runt lite friare med kamera i sommar. Jag har åtminstone ett projekt som jag ännu inte påbörjat.

Så mycket mer har jag inte att berätta denna soliga söndag. Men fattar ni att det snart är mars? Jag gör det då inte. En månad nu är som en vecka då jag var liten. Ha det bra i alla fall. En trösterik tanke är ju att vi närmar oss slutet på schlagerfestivalen. I slutet av året möts visst den som kom åtta 1996 i 164:e dels final mot den som kommer trettonde i den föregående tävlingen i Mellohallen i Snarkhult. Ja, förlåt, men lite så känns det. Ha det fint!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.