Inga äventyr idag

Ja, bloggen gjorde verkligen inte skäl för namnet idag. Lugnet låg som en fuktig filt över Storgatan. Träffade en blivande assistent för intervju och avslutade ett inköp av tre nya par byxor. Spännande eller hur? Hörde att Power i Västerås rånats på upp emot en miljon. 1993  intervjuade jag Kjelle Power som var den som utsattes för rån nu i samband med att jag gjorde en helsida i VFom bilträffen.

Jag har hunnit med en hel del bilträffar i mina dagar. Träffar av olika dignitet från små träffar till Power Meet tre eller fyra gånger. Man blir lite bedövad av alla fantastiska bilar men en av alla som fastnat i minnet var en toktrimmad Corvette på Powermeer då det gick på Kinnekulle. Publiken trängdes runt en smal remsa där de som ställde ut sina bilar skulle köra. Men då den bränsleinsprutade Vetten vrålande drog igång tack vare att bränsle sprutades i i insugstrattarna manuell skuttade alla några meter bakåt. Men jätte V8a och tomgång på runt 3 000 varv kändes det livsfarligt att stå i närheten!!!

Nilson från Skelleteå kommer jag också ihåg även om jag glömt förnamnet. Han gjorde  en mängd fantastiska renoveringar av sena 50-talare  trots att han knappt hade ett vettigt garage.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.