Bara timmar kvar

Nu är det bara några förmiddagstimmar kvar innan demonstrationstågen börjar röra sig landet runt. Det är med en alldeles särskild spänning och även oro jag följer demonstrationerna i Ludvika och Boden. Som de flesta känner till har ju nazisterna fått tillstånd att demonstrera där. Vad som förvånar mig är den obekymrade attityd olika myndigheter visar inför detta. Vi har ju åsiktsfrihet så det är bara att demonstrera eller ” vi är minsann rustade att hantera situationen”.

Använd terroristlagar!!, säger jag och stoppa detta! Ialla fall i framtiden. Tyvärr tror jag att risken är stor att myndigheterna tvingas börja tänka i dessa banor efter 1 maj 2018 även om jag givetvis hoppas att det kommer att gå lugnt till. Men samtidigt är det en historisk mur som rivs då nazisterna tillåts demonstrera samtidigt som en av de grupper de hatar allra mest, arbetarrörelsen och vänstern.

Själv måste jag göra en hel pudelkull och erkänna att jag inte finns med i tåget i Umeå. Tyvärr har jag inte tillgång till chaufför idag och tänkte inte på att boka en färdtjänstresa så jag får demonstrera via TV.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.