Äntligen!

Ja, till slut kom solen och värmen och äntligen kan vi hoppas att en sommar lurar bakom hörnet. Nu har vi noga räknat sex månader då vi kan känna oss som folk och slippa motorvärmare, broddar, snö och köld. Jippee!

Planerna för sommaren innefattar några dagar i Vilhelmina, som vanligt. Jag har också tänkt besöka Titanic-utställningen i Skellefteå och även turista några dagar i vår grannkommun. Som faktiskt har mycket fint att visa upp.Om jag fortsätter få dialys i nuvarande omfattning, alltså på måndag och torsdag hinner jag ju båda dessa aktiviteter utan problem.

Gamla raggarbilar vägrar dö. Min Oldsmobile 98 har haft ett minst sagt hårt liv sedan jag sålde den för över 30 år sedan. Trots det rullar den fortfarande även om den just nu är avställd. Har fått berättat att den fraktats till Finland för renovering. Om det stämmer ska det bli verkligt kul att se resultatet. Finländarna är duktiga.

Electran som jag sålde 2003 rullar för fullt trots att den var i viss mån märkt av raggarlivet

Firebirden finns i umetrakten men har varit avställd några år.

Le Mansen har vilat sedan 2013 men finns här i närheten

Min fairlane har renoverats och customiserats på ett snyggt sätt och stigit i värde från de 2 000 jag fick till långt över 100 000 idag

Gamla raggarbilar vägrar alltså att dö…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.