Äntligen (kanske)

Nu ser det till slut ut som myndigheterna är på väg att begrava den eländiga växlingen mellan sommar och vintertid. Bortsett från allt annat trassel så är det ett mörker då man – som jag – har en mängd mediciner som ska tas på vissa klockslag. Väderkartan i tv var också en glädjeinjektion idag. Sol, sol, sol överallt lyser även upp i våra sinnen. På tal om sinne är steget inte långt till vansinne. Jag tänker alltså skriva några rader om Donald Trump…

Det är nästan oundvikligt, hans ”misstroendekapital” är nästan oändligt men det verkar inte ha minsta betydelse för honom. En annan som gjort sig skyldig till lika många kränkningar, lögner och olagligheter skulle som minst bli av med alla sina förtroendeuppdrag. Han älskas bara mer och mer av en rätt stor del av amerikanarna!!!

Här lite med ett halvt öra att en Astra Zeneca direktör ska få ett oändligt antal miljoner i bonus vilket förklarligt nog väckt aktieägarnas vrede. Jag är inte ute efter att stoppa bonussystem, jag kommer ju själv i åtnjutande av Volvos, men det måste ju ändå vara rimliga proportioner. Visst, en höjdare kan väl få lyfta någon miljon, men här handlade det om flera delar som tillsammans gav en jäkla massa miljoner.

Nej, nu får jag sluta, det är dags att koka frukostägg till i morgon…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.