Ut med Trump!

Det borde egentligen skett för länge sedan. För det finns väl inte en minoritetsgrupp han har krängt under sin långa och krokiga bana. Funktionshindrade, människor av annat ursprung, fattiga bara för att ta några exempel. Kvinnor behandlar han på ett helt svinaktifr sätt. För några veckor sedan gick en dokumentär i tv¨delar om hans liv och det var väldigt intressant. För den som inte såg den kan jag berätta att han i precis hela sitt liv balanserat och ofta även överskridit  den tunna gränsen mellan krimininellt  och lagligt. Det är så enormt mycket att jag inte orkar med att återge det men får ni möjlighet att se dokumentären så gör gärna det.

En del vill jämföra Boris Johnsson, englands premiärminister med Trump. Men det tycker jag är helt fel. På ytan kan de påminna om varandra men den engelske ministern är nyanserad och nästan lågmäld då han inte står i talarstolen, inte alls ”trumpistisk”.

Om vår svenska politik ska vi helst inte prata. Att samtliga partier hamnat i en omöjlig situation är en sak, att många väljare nu tyr sig till SD är betydligt mer oroande trots att inga av de demokratiska partierna vekar fatta allvaret. Usch, jag känner att jag bara blir trött.

Till sist något trevligt: då jag var på väg ut vid västra entrén på NUS igår såg en dam att jag hade lite problem i utförsbacken eftersom jag bara har en arm att köra med.  Resolut tog hon min stol och kötde ner den i säkerhet. Stort tack!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.