Jag och tangentbordet

Så ser det ut nu. Tack vare Försäkringskassans ”oändliga” generositet är jag ensam resten av dagen så varför inte skriva en blogg?

Nyss var värden förbi för att kolla om snickaren fått stopp på det vattenläckage som tränger in i ett av mina fönster via väggen då det regnar och vinden pressar mot huset. Det ser lovande ut men vi får hålla koll på det.

För övrigt blev fönsterbytet vi gjorde i januari lyckat. Tyst och varmt blev det (ja värmen var det inget fel på innan) och allt fixat på två dagar. 120 000 gick det visst på för hela huset som för övrigt ska få lite nya paneler och målas i sommar.

Jag undrar ibland hur det skulle gå att flytta till ett betong-getto (s k bostadsområde). Det här huset ligger nära centrum men ändå lugnt och -med byggår 1930 – begåvat med en viss charm. Parkering på gården, hyresvärd med intressen som mina (Har en Corvette och en Cheva -57 i utställnings-skick och jobbar på en Cheva -51 pick up  med jättemotor…). Det skulle ju egentligen bli väldigt tillfälligt då vi kom hit 1979 men plötsligt är det 2020!

Jag ser lite grann fram emot 27:e. Ryktet och marknadsföringen  gör gällande att Volvo då kommer med något alldeles extra. Givetvis vet jag lite men det är inget man går ut offentligt med. Men håll ögonen öppna så får vi se om ni märker nåt…

Ha det så kul i helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.