Petter Nilsson(SD)

Teaterpartiet Socialdemokraterna

Det är förstås inte första gången man friar till Norrland i någon fattig förhoppning att folk ska tro att de menar allvar. Samma sak sker på olika områden.

Holmlund syns teatraliskt veva runt om sig för att frisäga sig det Socialdemokratiska ansvaret att faktiskt sörja för Sveriges samhällsekonomi och arbetstagares väl.
Något egentligt ansvar för avsaknaden av strategi tar han emellertid inte.

Istället väljer han att tolka de tidigare inläggen kring cementa(”S och MP:s haveri avseende Cementa”, samt ”S cementhaveri omöjliggör Norrbotniabanalöfte”) för att det ska passa hans och Socialdemokraternas narrativ. Vilket genomsyras av ”ond-ismen”. Troligtvis något som framåt valet kommer fortsätta prägla den Socialdemokratiska retoriken.

Jag tror själv inte att det är rätt väg att ta ansvar. Tror heller inte att Socialdemokraterna lätt vinner tillbaka sina förlorade väljare genom att stämpla dem som [nidbild]-ister.

Snarast lär fler inse hur absurt det är av Socialdemokraterna att anklaga cirka en av fyra väljare för att vara exempelvis nazister, rasister, imperialister, etc.

Du kan bättre Lennart.

Etiketter: , , , , ,

24 kommentarer

 1. Lars

  Cementa-krisen orsakas helt av kombinationen Mp-S, främst genom beslutet att göra Cementas område till Natura 2000-område, inget som kan lasta de partier som inte låg bakom det beslutet. Den uppenbarligen kommande elkrisen, orsakat av en del dåliga saker som nedstängningen av kärnkraft i kombination med satsningen på opålitlig vindkraft och ett ohämmade verbala stöd, samt löfte om låga elpriser (låga skatter och avgifter till vissa kommande och existerande storförbrukare av el). Dvs privata småkunder (skattebetalarna) och skattebetalarna får bekosta allt, och kanske dessutom tidvis bli utan el eller köpa el till mycket högt pris, t.ex. till sina elbilar om några år!

 2. Maria

  Vad S och Lennart Holmlund aldrig nämner är att Sverige hade 14 internerings- eller koncentrationsläger i landet under 40-talet. Man har även ansvar för stort antal tvångssteriliseringar av oönskade individer. Tvångssteriliseringslagarna ledde till att omkring 65.000 personer i Sverige steriliseras. Av dessa är det ungefär hälften, eller 30 000 människor som steriliserades mot sin vilja. Toppen av steriliseringarna var under det första decenniet efter andra världskriget. SD är ett relativt nytt parti och har inget ansvar för tidigare fattade övergrepp mot befolkningen..

  • Kim

   Rätt låg nivå att låtsas som om de som nu representerar SD skulle haft en annan inställning på 40-talet. Någon som på allvar tror att de inte gått betydligt längre precis som sina likasinnade i andra delar av Europa?

   Dock lärde sig de flesta sig en hel del av denna bedrövligt mörka period, medan vissa partier uppenbarligen på 90-talet och tom under 00-talet haft svårt att ta avstånd från liknande strömningar. Men vissa fattar väl lite långsammare … Och det kanske passar de man ska representera?

   • arbetare

    Du förefaller ha hakat upp dig på SD , är du kanske någon av alla de som riskerar att få skaffa ett riktigt arbete om S förlorar makten och tillgången till ”gratispengar ” stryps ???
    Jag håller med dig om att folk borde veta bättre idag än på 40-talet , det är inte klokt att det finns folk som i modern tid fortfarande inbillar sig att kommunism och socialisering leder till något annat än svält , förtryck och tragedier .
    Självklart passar åsiktsregistrering och förföljelse de socialistiska väljarna som hand i handske , det ligger ju i själva själen av deras ideologi att ge sig på oliktänkande .
    Se bara på Bodströms försvar av de mobbare som gett sig på barnet till en SD-politiker eller alla utspel på twitter från Morgan Johansson , Strandhäll eller Snecker där de anklagar alla som inte tror på deras grumliga ideologi för att vara Breivikare eller nazister .
    All detta medan SSU-are filmas skanderande judefientliga ramsor och ”död åt bögarna” ……..

    • Lars Gidlöf

     Hej Arbetare
     Ja, tyvärr är ofta arbetaren den dummaste versionen av homosapiens och ditt inlägg bevisar det också. Kan du, ärligt, beskriva vad i SD’s politik gynnar en svensk arbetare? Du måste dessutom lägga till vilka SD samarbetar med så du får hela politiken som det blocket vill ha.

     Är det bra för en arbetare t ex i Stockholm att det blir marknadshyror fullt ut medans villaägaren ska slippa sin fastighetsskatt?

     Är det bra att fackavgiften inte är avdragsgill medans näringslivets avgift till sin motorganisation är avdragsgill?

     Men visa vad som gör SD’s politik bra för en arbetare

     • arbetare

      Som vanligt måste den som saknar sakargument ta till personangrepp .
      Jag utgår från att du röstar rött eftersom du så aggressivt angriper SD .
      För mig som far , farfar och morfar är mina barn , barnbarn , deras säkerhet och framtid väldigt viktig.
      Det enda riksdagsparti som med sin politik vill minska risken att de ska våldtas , mördas eller förnedringsrånas är SD.
      Jag vill att ”svenska” illgärningsmän ska sitta inne rejält istället för att bjudas på kebabpizza och socfika och utländska sådana direktutvisas istället för att kosta miljarder av skattepengar – där har SD vettiga förslag som röstats ner av vänstern .
      Med de utländska livsstilskriminella borta ur landet finns mer resurser till att slå till mot de busar som fortfarande finns kvar och förhoppningsvis bättra på uppklarningsprocenten .
      En kriminell är en kriminell och ska straffas oavsett ursprung , religion och hudfärg .
      Det nuvarande systemet där minoriteter ges frikort att härja och skövla pga marxistisk identitetspolitik och offerkofta måste avskaffas omedelbart om situationen ska kunna åtgärdas .

      Jag är MOT att biståndspengar går till islamister , massmördare och diktaturer i årtionden utan några som helst kontroller eller krav på motprestation , varje förslösad skattekrona är en stöld från folket , så tycker SD också .

      SD vill att biståndspengar ska användas till hjälp åt många på plats .
      Jag ser inget fel med det heller , internationell expertis är enig om att det är SD:s linje som ger det bästa utfallet per skattekrona och det är knappast statens ansvar att ordna gratis sängvärmare åt medelålders överviktiga tanter i batikklänningar .

      SD är MOT barnäktenskap och månggifte , vänstern är FÖR , de har till och med broschyrer som berättar hur den som har barnfru ska få ut maximalt med bidrag !
      JAG tycker att den som vill ha sex med barn är pedofil och ska ha fängelse istället för bidrag .

      SD vill att föräldrarna själva ska bestämma om föräldraförsäkringens dagar , vänstern vill kvotera och detaljstyra folks liv , jag tror mina döttrar vet bäst själva hur de vill fördela sina ”barndagar” och tycker inte någon högavlönad verklighetsfrånvänd riksdagsnolla ska göra det åt dom .

      Att sedan SD är MOT de marknadshyror som S / C visade sig vara FÖR är ingen nackdel för mig .

      Vi kanske istället ska ta upp vilka S samarbetar med och vad deras politik innebär för arbetarna :
      V vill fortfarande förstatliga privat egendom och konfiskera enskilda företag .
      Se bara på hur det gick för Kulakerna i dåvarande CCCP , tror du det blir annorlunda nu ?
      Venezuela och Kuba är två andra ”arbetarnas paradis” som inte utvecklats fullt så bra .

      Mp har snart fört oss tillbaka till medeltiden utan sågtimmer , cement och elström och vill ta död på glesbygden fortast möjligt genom att göra det för dyrt att tanka .
      Pär ” Den som inte har råd att tanka kan köpa en Tesla ” Bolund är inte arbetarnas vän .

      Hamas , PLO och det av många länder terroristklassade Muslimska Brödraskapet är ju några av vänsterns långvariga samarbetspartners som skattemiljonerna strösslas över i förhoppningen att bredda väljarbasen nu då man slutat bry sig om svenska arbetare .

      Jag hoppas du har så pass med allmänbildning att du känner till vad dessa lirare står för.

      Det spelar ingen roll hur mycket S säger sig värna arbetarna , så länge som man inte omsätter sitt tal till handling fortsätter väljarflykten från S till SD .

      Är du FÖR islamism ,ökning av gängvåldtäkter och ekonomiskt stöd till diktatorer ,terrorister och pedofiler så förstår jag att du blir upprörd över SD:s politik , jag är MOT sådant och det fick mig att överge S till förmån för SD i de senaste tre valen .

 3. Brorson

  Det ger ingen trovärdighet hos partier, som vill bilda regering att dansa efter snäva företagsintressen på det här sättet. Det ger mer vatten på deras kvarnar, som tjatar om vinster i välfärden och vill förbjuda all privat brist. Kommer en M-ledd regering att falla på knä inför giriga skolkapitalister, som kräver att domar ska upphävas och nya riksdagsbeslut ska tas, för att de vill fortsätta skära guld med täljknivar?

  Det här har Cementa kunnat förutse och bereda sig på. Och det har de säkert också gjort, men säger ingenting så länge kampanjen pågår. En kampanj, som inte hade lyckats, om de inte lyckats lura inflytelserika opinionsbildare såsom Johan Westerholm, Henrik Jönsson och Dick Eriksson. Som tydligen saknar egna kunskaper om det de talar om. Det är pinsamt att partier, som säger sig tro på ett fritt näringsliv, ropar på hjälp från regeringen, vid varje motgång.

  1. Det tog bara ett halvår att få fram ett vaccin och de första försökspersonerna vaccinerades, sedan utbrottet i Wuhan blivit känt utanför Kina. Efter ytterligare ett halvår och vaccinen konstaterats vara tillräckligt säkert för massvaccineringar, tog det bar ett par veckor att få vaccinen godkänt för användning i EU och Sverige. Men nu ska det tydligen ta flera år att få utländsk cement, producerad inom EU, godkänd för användning i Sverige.

  2.Om svenska cementleverantör har så usel beredskap, som det verkar. får man väl prioritera användningsområdena, och då vill jag nog prioritera slipersbyten på järnvägar som redan har betongslipers. Eftersom betongslipers har en mycket lång livstid, torde det inte vara mycket som behöver bytas. Det byggs idag inte mycket nya järnvägssträckor, och på dem kan man använda träslipers under en övergångstid på upp till 30 år.

  3. Enligt uppgift åtgår 55 kbm betong till fundamenten till varje vindkraftverk för att de inte ska blåsa omkull. Vindkraften är storskalig miljöförstörelse som ger ytterst lite energi-nytta. Utbyggnaden bör stoppas omedelbart och ersättas med fortsatt drift av kvarvarande kärnkraftverk, vartill de nyligen avställda reaktorerna bör tas i drift igen. Cement-hysterin har dragit uppmärksamheten från viktigare frågor, såsom risken för elbrist. Och andra viktiga frågor såsom migrationen och brottsligheten.

  4. MP har genom cement-kampanjerna fått både offerkofta och hjätegloria, vilket kommer att rädda kvar partiet i riksdagen. Berättigad kritik mot MP har under kampanjtiden nästan helt uteblivit. Även om det var svårt att förutse Cementas oseriösa agerande, kan MP inte ha varit helt ovetande om den möjliga händelseutvecklingen. För bara ett par månader sedan publicerades ett inlägg på Seye Larsens blogg, vilket troligen var producerat centralt inom MP, där det stod att bl.a. Norrbotniabanan ska byggas som en s.k. ballastfri järnväg. Det innebär att slipers av trå eller betong ska ersätta av ett betongdäck över banvallens hela bred.

  5. Till det åtgår minst tio gånger så mycket cement. Tillsammans med vindkraftfundamenten och allaandra betongkonstruktioner, som S har gjort upp med MP om, kommer det att behövas massor med nya kalkbrott i hela Sverige.Förvisso kommer den svenska kalken att räcka till det också, och förvisso kommer inte lika känslig natur, som den på Gotland att beröras, men särskilt miljövänligt kommer det dock inte att bli. Och det är ett dubbelspel, teater, i den högre skolan av MP.

  6. MP-dubbelspelet kännetecknas framförallt av slöseri och storskalig naturförtörellse.

  • Lars

   Grejen med cement är att det ska vara billigt, eftersom alla (nästan), också MP vill bygga både snabbtågsbanor och vindkraftverk. När det gäller LKAB, så är ju järnmalm nåt billigt, tom så billigt att man ofta inte tar till vara på malm/pellets som tappats ut när malmvagnar spårat ur och vält, och i bland blandas i betong om den ska vara extra tung. Cememt används bl.a. vid förstärkning av tunnlar mm i gruvan, och det behövs lite kalk i pelletstillverkningen. Grejen är alltså att nånga verksamheter är beroende av att det finns billig och bra cement som har tillräckligt bra kvalitet. Visst kan man bryta dyr cement och/eller skicka den över halva jorden, men.. Och klimatet, även om ett stort bulkfartyg kan dra ca 5-10 ggr mindre diesel än en lastbil per tonkm, så kan det bli fråga om sträckor på 500 – 1000 mil för delar av råvaran att jämna ut cementresurserna över jorden, dvs som att köra cementen 50 100 mil, och sen tillkommer ju transport med mindre fartyg, tåg och oftast lastbil den sista biten. Från Cementa räcker den mindre fartyg en kortare sträcka+ tåg till vissa stora förbrukare och lastbil sista biten till små och medelstora förbrukare. Dessutom är cementas cement av mycket god kvalitet redan från kalkbrottet, dvs det behövs inga omfattande reningsprocesser, mycket viktigt för en råvara som ska vara billig!!

   • Brorson

    Jag känner till allt detta. Om Cementa inte kan leverera cement av tillräckligt god kvalitet får väl köparna välja någon annan leverantör. Naturligtvis till högstbjudande, men ökad efterfrågan brukar ju leda till ökat utbud och fallande priser efter en tid. Det kallas marknadsekonomi .Ni, som inte tror på marknadsekonomin uppmanas härmed att rösta på Vänsterpartiet.

 4. MB

  Bara fortsätt veva hårt med järnrör, vilket skit ni står för inom SD med era osanningar, 30- talets stöveltramp hörs i marginalen. Efter denna kommentar är man väl snart på eran lista över icke önskvärda….blir väl läger om man har tur!

  • Jan Sjöström

   Hej.

   En inlaga i frågans tecken. Fungerar inte ett ifrågasättande
   bättre tydligt exemplifierade ? Vad exakt avser du vara en
   lögn?

   /Jan

  • arbetare

   Någon förefaller behöva alkolås på tangentbordet .
   De som hade läger för meningsmotståndare var S , om detta finns mycket att läsa för den som vill .
   Där hamnade bland annat de som offentligt var emot nazisterna ( som S umgicks flitigt med före kriget vände 1943 ) desertörer från naziarmén , kommunister och andra icke önskvärda element .
   Efter kriget behöll man lägren igång i flera år …….

 5. Kenth

  Knepigt detta….är miljön så viktig att cementa inte får bryta?
  Miljön i våra skogar verkar inte viktig alls utan där får det skövlas kubikmetervis
  men det är ju klart…skogen ger skatteintäkter som klirrar gött i stadskassan.

  • Brorson

   Det är inte lika viktigt att bevara all natur i hela Sverige, inte ens alla natur på Gotland. Men det blir inga stora områden över för andra verksamheter, om man undantar alla områden som måste bevaras av naturvårds- eller kulturminnesskäl. Så ser det inte ut i resten av landet. Gotland har en yta på c:a 2.990 kvm, mot hela Sverige som har en yta på 449.000 kvm.

   Att det finns 92 medeltidskyrkor på Gotlands lilla yta + ett mycket stort antal övriga byggnadsminnen, inte bara Visby ringmur, säger allt. Och det är inte bara naturintresset som står mot cementindustrin, utan pratktiskt taget alla andra näringar, störst bland dem turismen, som står mot cementindustrin på ön. Man kan inte jämföra skogsavverkning med ett kalkbrott, eftersom skogen trots allt växer upp igen, medan ingen ny kalk bildas i ett kalkbrott.

   De särskilt skyddsvärda naturtyperna upptar inga jättestora arealer på det svenska fastlandet, även om man kan få den uppfattningen, när vissa extrema miljöaktivister sätter igång. Med sina överdrifter sätter de krokben för sig själva, och blir inte trodda när stora naturvärden verkligen står på spel. Man måste vara vaksam mot både överdrifter och halvsanningar från båda sidor i den här debatten,

   Att det inte skulle gå att importera cement från övriga Europa är på sin höjd en halvsanning, på gränsen till ren lögn. ”Det är idag utsålt. Export görs på små marginalvolymer, men med de höga avgifterna för utsläppsrättigheter av koldioxid är det inte lönsamt” säger en branschföreträdare till Tidskriften Beeton. Det är alltså inte brist på produktionskapacitet, utan priset på utsläppsrätter, som hindrar ökad produktion inom EU.

   Men då kan väl Cementa sälja de utsläppsrätter, som bolaget inte kan utnyttja till de tillverkare som vill öka sin produktion? Men det säger förstås inte MP, som är motståndare till handeln med utsläppsrätter, F.ö. har Sverige en EU-minister, som borde ta upp frågan på EU-nivå, om så behövs. Oppositionen får gårna för mig stalla krav på regeringen att den ska agera, men kräv i så fall att regeringen ska agera på rätt sätt,

   Och rätt sätt är inte att ändra lagar, så att det blir fritt fram för utländska kapitalister, som ser Sverige som en råvarukoloni, att skövla natur efter eget gottfinnande. Det är dags att slå näven i bordet och säga till både tyskägda Cementa, utländska mineralprospektörer och det kinesägda vindkraftsbolaget, som har portats i USA, men får härja fritt i den svenska glesbygderna: ”Sverige tillhör svenskarna och inte er.”

   Det borde väl åtminstone SD stå upp för?

   • Lars

    Nja, det är väl inte så många medeltidskyrkor nära Cementa, Men något av det första människan gjorde, var väl att hugga ut och transportera sten, till bostäder men också monument och gravar, t.ex. pyramiderna. Betong, där cement ingår, är ett billigast möjliga hopplock av cement och lämpliga stenar, där stenarna utgör en stor del, och hämtas lokalt. Och armeringsjärn där så behövs, som är den dyraste och mest miljöpåverkande komponenten vad gäller koldioxidutsläpp. Men kom inte och säg att det inte finns liknande problem runt andra kalkbrott i andra länder, det är nog inte lättare eller mindre miljöpåverkande att bryta kalk i Centraleuropa eller Storbrittanien, så tätbefolkade som man är där och så små ”natura”-arealer som finns där som inte redan har tagits i anspråk till boende och industrier och jordbruk mm. Sett i ”naturaområden som kvadratkilometer per capita, så finns nog redan rikligt med ”natura”-områden i Sverige

    • Brorson

     Det handlar inte om hela Sverige. Det står redan i första meningen i den kommentar, som du har svarat på: ”Det är inte lika viktigt att bevara all natur i hela Sverige…” Jag har också gjort klart i det som jag skrivit att det inte handlar om något långsiktigt behov av import. Det som vi kanske måste importera under en kort övergångsperiod, kan vi säkert återgälda flera gånger om med export i ett senare skede.

  • Jan Sjöström

   Hej.

   Uppenbart är du inte bekant med begrepp som ”skövla”
   eller för den delen innebörden i skogsbruk. Vad är det
   för budskap du vill delge oss andra?

   /Jan

   • Brorson

    Skillnaden mellan bruka och skövla får du fundera på själv. Men jag tror de flesta förstår skillnaden mellan ett kalkbrott i en mycket känslig naturmiljö på Gotland och ett kalhygge i en granskog av den mest förekommande sorten på det svenska fastlandet.

 6. Jan Sjöström

  Hej.

  Ja det är ett pinsamt faktum att ”vår f d käre ledare” Lennart Holmlund ser
  skäl att välja simpel gatuhörns agitation i sin kommunikation med pöbeln.

  Han gör sig och partiet en stor otjänst genom sitt löjeveckande agerande.

  Lennart talar och skriver som de flesta andra socialdemokrater som tar
  egennyttan i försvar, en nödvändigt för behållandet av de miljonkronors
  uppdrag han och hans kamrater så väl ”förtjänat” antar jag…

  Personligen har jag svårt att hantera utspel eller agerande som tar fäste
  i icke verifierade påståenden. Dess syfte är i allt försvar av dysfunktion
  eller m a o Svensk kollegial korruption. Varför ser vi ”folket” inte funktion
  som ett bättre alternativ?

  Med vänliga hälsningar / Jan Sjöström

 7. Jonsson

  En tågbana då, utan vare sig cement eller betong; p g a stor klimatpåverkan (8 %?) – vilket aber Eneroth (S) inte berörde inför sitt förnyade löfte.
  Ni minns väl att Herr Löfven, inför valet 2018 stod och grävde första spadtaget mot Dåva-tippen?
  Kommer ett spadtag att tas i andra änden av tänkta spår hösten 2022, d v s från röda Norrbotten?
  Själv vill jag inte ha någon Norrbottniabana. Man kan använda gamla spår, och inte sarga och skövla natur och djurliv längs vår kust. Och istället värna om kommunikationer inom länen, för invånarnas bästa.
  Nej, jag kan inte heller tänka mej att sossarna, skulle vilja ha röster från SD-väljare (som man smädar och vars röster inte räknades sist)?

  Agitation verkar vara sossarnas strategi. Men, vad/var är politiken!?

  • Lars Gidlöf

   Vilka gamla spår kan man använda??? Stambanan är redan nu överbelastad så förklara vilka spår man kan använda?

   • Brorson

    Du kanske borde inhandla en Sverige-karta och se efter vilka järnvägar som finns. Du borde kanske också göra som jag, som har en tågklarerarutbildning och vet hur järnvägar kan trafikeras, hur man får plats med fler tåg och ökar tågvikter, etc. Och dessutom göra som jag också har gjort, skaffat en teknisk byggbeskrivning med alla relevanta data, om Inlandsbanan. Du verkar dessutom vara helt okunnig (vill kanske inte veta?) hur många miljarder, som sedan 1960-talet har satsas på Stambanan, bl.a helt nya delsträckor.

 8. Brorson

  Jag börjar se ett mönster bakom den tyskägda cementjättens hänsynslösa agerande, när man utnyttjar midsommarhelgens regeringskaos till rena utpressningen mot svenska folket. Utländska imperialister har inte skämts för att utnyttja EU; fyra grundpelare om fri rörlighet för
  – varor
  – tjänster
  – kapital
  – arbetskraft
  till att först köpa upp svenska företag och sedan kränka det som är kvar av vår nationella suveränitet genom krav att vi ska ändra våra lagar, så att de kan roffa åt sig i vår svenska natur, under hot om att vi inte får köpa varor på den gemensamma marknaden under samma villkor som kunder i producentländerna .Vilket helt strider mot grundtanken med EU som fredsprojekt.

  Reinfeldt-moderaterna med ”öppna era hjärtan” (d.v.s våra gränser) ställer upp på detta, eventuellt i den felaktiga tron att man kan vinna val genom att sälja ut sitt eget land till utländska exploatörer, under ledning av den förra M-ministern Catharina Elmsäter-Svärd, nu vd för byggindustrierna. Detta fulspel hade kanske lyckats , ett vid samma tid nästa år, ett par månader före det ordinarie riksdagsvalet.

  Vad Löfvén nu kan göra, och kommer att göra, är att avstå från att utlysa ett extraval och att använda tiden till att anlägga moteld. Regeringspartierna är de stora vinnarna på Elmsäter-Svärds omogna agerande, som givit MP både offerkofta och hjältegloria som både klimatet, miljöns och den nationella suveränitetens försvarare mot ondskefulla utländska kapitalister.

  Cementkrisen används nämligen sin plog för mineralprospektering och eventuella nya gruvprojekt, som MP inte alls har motarbetat, utan snarare tvärtom har drivit fram genom sin ”klimatomställning”. Det handlar om sällsynta jordartsmetaller, som behövs för den elektrifiering, som just MP försöker tvinga fram. med bl.a. bonus. malussystemet, som ska göra marknadens billigaste bil dyrare att äga – alltså subventioner från halfattiga till välbeställda köpare av nya elbilar.

  Kampanjmakarna klagar på att gruvprojekt har hamnat i Norge eller Sverige p.g.a. svenska miljökrav och kräver på att svenska miljölagar avskaffas. De, som protesterar är inte MP-väljarna i storstäderna, utan de lokalbefolkningar, som kommer att drabbas, av allt från vindkraftverk till slagghögar från mineraljakten bland dem en hel del nytillkomna SD-väljare på landsbygden.

  De utländska prospekteringsföretagen bryr sig inteens om att återställa marken efter sig .Denna form av nutida baggböleri är en följd av Reinfeldts sverigefientliga politik, som både öppnade våra gränser för de kriminella gängen och reade ut Sverige till utländska kapitalintressen. Båda sorterna uppmanades att komma hit och ta för sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.