Petter Nilsson(SD)

SD: Prioritera sjukvård och vårdpersonal!

Vi behöver prioritera sjukvård och vårdpersonal.

Det är säkerligen ingen nyhet för de som läser den här bloggen att SD lägger mest medel på sjukvård.
Men det är viktigt att förklara att man behöver se till att sjukvård får tillräcklig ram för att vi ska kunna säkerställa att vårdpersonal och sjukvård får goda förutsättningar.

Alla godhetssignalerande satsningar som övriga partier ställer sig bakom – vilka utökar kostnader för administration behöver få ett slut. Men ytterst skulle jag säga att det viktigaste är att få ordning på prioriteringarna.
Sjukvården är viktig. Viktigare än champagneprojekt, överflödig förtroendemannaorganisation, finkultur och administration.
Det finns absolut möjlighet att prioritera rätt inom regionen, det är ytterst en fråga om vilja.

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    prioritera sjukvården men släng ut dom som inte klarar ett svenska-test. Logiskt Petter, trodde ni skulle vara bättre än Moderaterna när det kom till logik men tyvärr inte.

    • Mique

      Jag är tillbaka! Har ni saknat mig? Släng ut de svennetomtar som inte klarar en enkel test i svenska språket, från den här bloggen istället! De feta, lågutbildade, vita, svenska ”män” som belastar den svenska sjukvården, med sina fetmarelaterade sjukdomar, borde betala en extraskatt!

      • Lars

        Är det inte hets mot folkgrupp att vara så ond mot feta personer? Och lågutbildade? dit hör ju även många invandrare. Hudfärgen spelar ingen roll vad gäller sjukvårdskostnaderna för fetma vad jag vet…Och fetma förekommer i alla hudfärger…Och kvinnor belastar också vården…So what???

      • Erik

        Du är nog bara en bitter invandrare som tycks ha fått för lite bidrag av alla skattebetalande vita feta män, du tycks nog vara värd mera bidrad för du har haft det så svårt så där du kom ifrån.

        • Mique

          Det är verkligen dumskallarnas Julafton året om, på den här bloggen! Jag kom till Sverige för mer än femtio år sedan och jag har varit svensk medborgare i fyrtiofem år. Men jag säger som de gör i den stora vida världen utanför ankdammen Sverige, ”vem fan vill vara svensk”! Som tur är så har jag medborgarskap i två andra länder.
          Istället för att kasta snusprillor i klassrumstaket och trakassera mina skolkamrater, så lärde jag mig korrekt svenska. Jag som är invandrare, ska inte behöva lära genuint svenska individer deras eget modersmål! Jag skaffade mig två universitetsutbildningar och därefter ett mycket välavlönat arbete. Några bidrag har jag aldrig uppbördat, jag tror inte att stipendium räknas som bidrag. Jag har aldrig haft studielån, eftersom jag har arbetat under kvällar och helger under mina studier. Däremot så har säkert en del av den skatt jag har betalat, gått som bidrag till lågutbildade, arbetslösa, äldre vita svensk ”män” med fetmarelaterade sjukdomar. När ska dessa ”män” lära sig att ta eget ansvar för sin kroppsliga och mentala hälsa, och sluta med att belasta den svenska sjukvården!

  2. Kenth

    Är Svensken överviktig? Svar JA
    Går det göra något åt det? Svar JA
    Finns den rätta viljan? Svar NEJ

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.