Petter Nilsson(SD)

Regeringen ljuger i SVT – för dina skattemedel!

Energiministern ljög i Aktuellt avseende elpriserna.

Detta sker i SVT. Ni vet. Public Service.

Public Service betalar vi alla, vare sig vi vill eller inte.
genom skattesedeln.

Etiketter: , , , , , , , ,

14 kommentarer

 1. Mique

  Även om Public Service, då och då, gör klavertramp, så är Public Service en betydligt säkrare och trovärdigare källa, för tillförlitlig fakta och information, än alternativ medias ryska trollfabrikstyrda propaganda!

  • Marko

   Hycklartomtar och annat löst folk litar numera helt okritiskt på rapporter från Kina som säger att Kina ej tillverkat covid-19.
   Så allt som ens auktoritet påstår sväljer man som sanning.
   WHO eller SVT eller vad det nu må vara.

  • Bättre förr

   Jag tycker mig ha sett många bevis på motsatsen.. Mycket som stått först i alternativmedia har senare bekräftats av vanliga media, dvs när det har blivit allt för uppenbart att alternativmedia haft rätt!

 2. Leif

  Haha, som om inte ärkelögnaren Åkesson ljuger med? Ska du ta över titeln som dubbelmoralens härskare efter Anders Ågren? 😀

  ”jag visste inte att partiet var nazistiskt när jag gick med”

  • Bättre förr

   ? Alla partier försöker följa sina partiprogram! Många andra partier har solkigare historia än SD, särskilt under 30-talet, samt V:s föregångare, som stödde Stalin.

 3. Jonsson

  Public Service är storförbrukare av energi. Lösningen för klimatet måste vara att riva fastighetskomplexet på Östermalm. Det blir alldeles ypperligt med en vindkraftspark på platsen (Gert Wingård kan säkert designa). Varför är inte XR redan där och klistrar fast sig?

  Jordens resurser har tagit slut för året, meddelade Annie Lööf igår. Hon jobbar antagligen febrilt för att lösa problemet.

 4. Marko

  Farmanbar vägrar ställa upp på debatt om detta i propaganda SVT,skyller på att han är upptagen.
  Han blev då erbjuden att själv välja dag och säger att han är upptagen varje dag.

  Att SVT är ren vänster propaganda är tyvärr inget nytt, det skiner igenom i allt dom gör.
  Del av fake news media.
  Miljöreporter aktivist direkt från MP tex.

 5. Snickarn

  Jag gillar hur indoktrinerade hel Västerbotten är. Spelar absolut ingen roll om man är Dömd för mord, om stadsmedia är partisk eller om en parti gör en total höger sväng 180grader. Så länge det är den Socialdemokratiska munnen som talat så är det lag och välsignad Gud han själv.

  får mig å tänka på den där sketchen med Robert Gustafsson om den gamla tanten å Nazzzzisterna

  Västerbottningen vet att det är fel men man röstar ändå på Nazzis nä jag menar Sossarna för så har man alltid gjort.

 6. Erik

  Löfven som satt i tv och ljög det svenska folket rakt i ansiktet om vilken vinst invandringen skulle bli för landet. 😂

 7. Marko

  ”I den tyska staden Hannover har man stängt av varmvattnet för flera byggnader i statlig regi. Offentliga byggnader, simbassänger och idrottshallar saknar varmvatten efter att Ryssland strypt gasförsörjningen ännu mer, rapporterar CNBC. ”

  Effekt av grön politik i praktiken
  Detta är vad som väntar om du röstar S.
  Oavsett om MP kommer in..

 8. Kenth

  snart är det väl förbjudet elda med ved eller så kommer vedeldningen straffbeskattas.
  Likadant med alla elbilar…kommer inom kort beskattas och få avgifter så de blir
  lika dyr äga som en bensinbil…vad händer då?

 9. brorson

  Det mest intressanta, som alla som har kommenterat har missat, är att SD går ut med en förhållandevis mild kritik mot SVT. Naturligtvis förvänar sig SD att programledarna i SVT ska rätta sig efter kritiken Och det kommer de att göra, eftersom de vet att SD kommer att få ett stort inflytande över chefstillsättningarna i SVT efter höstens val, oavsett hur det kommer att gå för SD i valet. Detta är en berättelse om hur det går för den som gräver en grop åt andra, nämligen åt SD. Syftet med reglerna var nämligen att hidnra SD från att få inflytande över chefstiillsättningen. Men eftersom SD har fått ökat väljarstöd i val efter val spelar samma diskriminerande regler SD i händerna. Däremot kommer islamistpartiet Nyans inte att få något inflytande alls över chefstillsäggningen, även om det mot förmodan skulle bli en jordskredsseger för Nyans i höstens val.

  Så länge SVT drev hets- och hatkampanjer mot SD, lovade SD att avskaffa public service. Men nu är det märkligt tyst om den saken från SD Nu snöras det för fullt för SD från programledare och andra SVT-journalister. Det är uppenbarligen svårt för Jimmiie och de andra i SD-toppen att säga nej, när det kommer att få en skattebetald propagandamyndighet rakt i händerna. Moderaterna, som också har velat avskaffa public service, har också börjat vackla i frågan. De ser ju också nyttan med en regeringskontrollerad propagandakanal.

  Om Nyans lyckas komma in i riksdagen och lyckas hålla sig kvar där och öka sitt väljarstöd, eventullert med hjälp av samarbetspartier, kommer all TV-sämnd islamkritik att förbjudas.

 10. kenth

  Såg ett reklamblad från Alternativ för sverige…de propsar på att utan bilen stannar sverige och
  vil röstfiska på slopad bränsleskatt o reduktionsplikt.

  Media kan bara visa det det som vi alla ser…sen går det vinkla hur som helst i alla världens riktningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.