SD och högerregeringen har gjort Sverige fattigare och tar politiska beslut som tar bort vår finansiering de som har 800 miljoner i bidrag från näringslivet

Sverige har haft en SD-regering i över ett år nu. Det har inte varit ett bra år för vårt land. De senaste 365 dagarna med Ulf Kristersson som statsminister har Sverige blivit fattigare och farligare. Vanligt folk har det tufft ekonomiskt, gängens grepp om vårt samhälle hårdnar och våldet kommer närmare, något vi tyvärr har fått känna av denna mycket mörka vecka. Många svenskar är oroade. Vi är socialdemokrater , då måste vi finnas där.
 
Sverige kan inte fortsätta så här. För när man lägger makten i händerna på partier som driver på splittring i vårt land, som smiter undan sitt ansvar och som använder sin makt för att montera ner möjligheter för oppositionen att organisera sig blir Sverige mindre som Sverige – mindre som det land vi känner.
 
Om Kristerssons SD-regering får fortsätta med detta, då är det ett helt annat land vi kommer leva i, och det kan vi inte låta ske. Senast 2026 ska Sveriges statsminister heta Magdalena Andersson. Därför behöver Sverige en stark opposition och den börjar med att alla som vill ha välfärd ställer upp. Du behövs nu, för vårt parti och för att återupprätta samhällsgemenskapen i Sverige. Jag ber dig att hjälpa till med vad du kan. Som medmänniska och medborgare

2 kommentarer

  1. Drutten

    Vad svammlar du om. Sverige var redan splittrat innan denna regering tog över. Därför fick den nuvarande regeringen makten. Majoriteten var icke nöjda med den förra MP och C ledda regeringen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.