Lullaby of Broadway

Nu ska vi krypa ned i bingen efter en lååång dags färd mot natt. Anlände till NY kl 14.30 idag och lyckades självmant ta oss till slutmålet på Manhattan 48:e gatan – mitt i smeten. Svenska kyrkans lokaler ligger osannolikt centralt och vi bor i det huset!! När bussen rullade uppför Broadway och vi såg alla de glittrande ljusen och skyskraporna så kändes det nästan lite overkligt att vi äntligen är här. En rivstart med kulturevenemang här i huset med en klassisk konsert, cello, piano och tvärflöjt. Osannolikt bra musiker som spelar gratis. Det kommer att bli en spännande vecka. Bäst av allt var att träffa kära syster med familj. Filip hade lagat en underbar lasagne till välkomstmiddag. Vi har massor att prata om, men ska vara förnuftiga och knoppa nu så vi orkar med allt som vi vill göra.

http://www.swedishchurch.net/index2.asp?id=1

 

2 kommentarer

  1. Elisabeth

    Så skönt att ni hittade, man har ju vart lite orolig…. Hoppas att ni får en riktigt skön vecka åver där. Njut av allt, miljö, nöjen, shopping o fram för allt sällskapet. Hälsa dem så mkt från mej!
    Kram till er alla!!!

  2. G&R

    Kära vän!!

    Vi ska göra vårt bästa för att inte komma bort i den allmänna förskingringen, shoppa m måtta och njuta allt vad vi orkar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.