Bra flöde

 

Lördag morgon och vi kan konstatera att Anna Haag tog ett triatlonsilver. Jättekul både för henne och Sverige men jag har ingen aning om vem det är. Det är ett pris man får betala för att man inte följer Sportnytt!
Kateterbytet igår gick strålande, om jag får vitsa till det lite. Snabbt gjort, bra flöde och snygg färg på slangen. Vad kan man mer begära?
Problemet som ibland kan uppstå är att ”kateterkanalen” som går in via
magen ska passera både mage och urinblåsa. Och hinner dessa förskjutas i förhållande till varandra under tiden man har den gamla utdragen kan det bli problem…
Konstaterar att det blir mer och mer tydligt att alla som har någon typ av makt fortsätter att sko sig. Medan de som saknar möjlighet att påverka sin situation mer förvandlats till försökskaniner för olika sociala experiment. Och som mjölkko när medel ska omfördelas till de redan besuttna. Den senaste satsningen stod Moderaterna i Stockholm för. För jag antar att det var i omsorg om sina sämre ställda medlemmar några valde att betala in andras medlemsavgift?:

I stridens hetta fattas inte alltid de klokaste besluten.
Eller som en av våra lokala sosseprofiler sa för många valrörelser sedan:
”Har man sådana sympatisörer behöver man knappast några politiska motståndare”.
God morgon!!!

En kommentar

  1. Gunnel Forsberg

    Får gratulera till det fina flödet. Här gäller det att akta sig för pinkhinken så man inte blir den som ska tömma. Herrarna i detta gäng är previligerade som kan pinka trots flytoveraller, själv fick man utmana personbästat i att hålla sig ”all day long”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.