Att droga nu och förr

Nu är det så pass många som funderat på det så det kan vara idé att skriva några rader: Visst hade det varit lika bra nu, då de storsatsar på apotek, att tvätta bort ordet "droghandel" ur namnet Kronans Droghandel? Alla jag pratat med associerar det med knark och inget annat. Det funkade kanske i Stockholm på 1800-talet men inte här och nu.

Träffade förresten en bloggare på Dragonen igår. Kul, hon finns på riktigt!!! Provade också färdtjänst igår och det funkade riktigt bra.Lite credit ska ges till de som jobbar i växeln som dels hinner vara trevliga, dels fixa de flesta problem.

En mycket trevlig dag annars, jag och Nicole fortsatte lösa världsproblem mellan tvättmaskinerna. Jag lockade även hit en tjej som jobbade här tidigare och är en kompis til henne så det blev en hel del länge sen sist-surr. Trevligt!

Återkommer med en mer genomarbetad blogg så snart tillfälle ges!

 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hej igen! Jo jag finns på riktigt och även du 🙂
    Visst är det lite knepigt ändå, det känns som om man känner en människa bara genom att läsa någons blogg, men egentligen så vet man ingenting. Nu tror jag ju ändå att så länge det man skriver, håller sig inom sanningens ramar så kan man se vem människan är bakom alla ord, och det är kul. Hoppas du får en lika bra dag idag som igår.

  2. Lisbet Olofsson

    Många som känner en lätt svettning på läppen av just namnet droghandel. Jag tycker det är lite kul jag.

    Jag vill också TRÄFFAS. Vi kanske borde ordna VK-blogg-party.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.