Åsa-Nisse i sexskandal, morgonupplagan

De rykten som florerat i många år har nu bekräftats. Detta i och med att Åsa-Nisse och Knohultarn bestämt ett datum för giftemål. Visserligen ska båda parterna lösas från en relation före men välunderättade källor uppger att detta knappast ställer till några problem. Eulalia övertar hela hemmanet i Knohult där hon tillsammans med yrkesmilitären 91 Karlsson, vars regemente ligger i närheten, avser föda upp äktsvenska hängbukssvin. Dessa är betydligt tacksammare att dressera än de allmänt förekommande vietnamesiska, enär språkklyftan mellan djur och dressör inte uppstår. "I had enöff", som grisdressören John Travolsson – mest känd som djuransvarig i filmen Griis –  säger.

Kristin åtrupptar en i unga år avbruten karriär som daytrader  på Barclays Bank i London där hon är unik genom sin förmåga att spå värdepappers utveckling i kaffesump.

Det sägs att det i hennes förnäma Bayswater-kvarter ibland kan synas en anemiskt mager och numera bortrationaliserade bodknodd vid namn Stål Gustaf (det visste ni inte…) Sjökvist. Ständigt med en svettfläckad påse bröstsocker, framsträckt med magra hungriga, händer. Allt i desperat hopp om en relation, ett hopp han odlat utan resultat sedan 1911.

Vart länsman tagit vägen vet ingen. Förmodligen dog han en snabb död när rikspolisstyrelsen försåg honom med ny avancerad efterföljarutrustning, laserpistol, 50 kilo räddningutrustning och tre skottsäkra västar. Tyvärr missade de att utanordna en bil. Och allt detta blev nog för mycket på länsmans Monark trampcykel från 1952. Och för länsmans hjärta…

Åsa-Nisse och Knohultarn avser fira smekmånad på en av Frigoliternas 6 000 öar. Men de avslöjar inte vilken. Aftonbladet har nu gått i konkurs efter att ha skickat ut 12 000 fotografer och reportrar, en av varje till varje ö…

Är det värmeslag som gör att det blir så här???

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.