Bra reklam är – bra reklam…

Jag vill göra något som närmast är att jämställa med att sno grannfruns make eller kritisera någons bilval. En dödssynd alltså.

En förmildrande omständighet är att  det berör funktionshindrade. Alla som nu inte inser att vi är exakt samma pack på gott och ont som ni övriga kan passa på att gråta av medlidande nu……………………………………………………………….sådär, torka tårarna så kör vi!

Jag vill helt enkelt berömma Pite Havsbadskoncernen. När jag kritiserade dem för dålig information till funktionshindrade i sin tidning "365 dagar" blev reaktionen den att de gjorde mig till remissinstans för det matarial de tagit fram. Ett uppdrag jag med glädje accepterade och jag kan också konstatera att det nya numret lyft sig vääldigt mycket när det gäller den här målgruppen. Så ska kritik hanteras!!!

Funktionshinderfri Fredag på er

En kommentar

  1. Gunnel Forsberg

    Hej Ingemar!! Nu har jag äntligen en stund över att uppdatera mig och läsa de bloggar jag brukar följa. Det har liksom varit fullt upp ett tag! Vi har fått en jättetrevlig kontakt med en kille som heter Johan på http://www.arcticcharter.com
    De arrangerar båt och fisketurer med handikappanpassade båtar. Jag tipsade honom om dig som en bra referens. Han kommer nog att ta kontakt med dig framöver. I en framtid hoppas även vi att kunna ha möjligheter (råd) att göra även den här anläggningen anpassad, och då kommer du säkerligen att få vara bollplank åt oss om du kan tänka dig det förstås?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.