Hur svårt kan vara?

I dagens kurir finns en artikel om tillgänglighet för funktionshindrade. Det sätter igång vissa tankeprocesser. Det här året skulle väl en stor satsning som säkerställde tillängligheten  vara avslutat. Jag kan inte påstå att jag som normalbrukare märkt ett dugg av det. Visserligen ska varje dag vara ett äventyr. Men när det innebär att du alltid får vara osäker på om du tar dig fram som dina kompisar, tiffarna (Tillfälligt Icke Funktionshindrade, nästan alla blir det förr eller senare), blir det ibland lite tröttsamt. Precis som att ringa och kolla i förväg jämt.

Det finns många exempel på att det fungerar jättebra. Men du vet inte och det är ett problem. Vi funktionshindrade konsumerar visst för 90 miljarder per år. Det kunde vara väldigt mycket mer om vi kom åt att göra fler affärer i affärer vi nu inte kan nå.

Men nu är det i alla fall fredag igen. Jag tänker ägna mig åt lite hemarbete i helgen, bland annat städa ett stort skåp som är fyllt med allt möjligt. Tur att jag inte är så grymt hemfallen åt nostalgi. Vid förra flytten slängde jag några tusen motortidningar, bland annat alla Wheels där jag själv skrivit och Bilsport från deras gatbilsreportage i Vilhelmina 1979. Kan man det, då kan man kasta det mesta!!!

Friterad Fredag (fredagsmys med chips, alltså…) på er…

3 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Tänk om Åke kunde göra det, slänga alla tidningar som fyller upp massor med lådor, är det inte wheels så är det Nostalgia, bilsport eller nån annan motortidning. Att du skrivit för wheels, visste jag inte, vilket eller vilka årtal då? Ha en trevlig chipskväll!

  2. B-RW

    Jag vet en person som sparar dessa nummer, Det är min brorson Mats i Enånger, han har alla nummer av alla motortidningarar från tidigt 70tal till dags datu, om du skulle villja kolla nogonting så hör med han.Numret från V-Mina vet jag att han har kvar.Eller hör av dig till mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.