Flödesproblem

Godmorgon!

En del av gårdagskvällen tillbringades på akuten.Den kateter jag har som går in via magen i urinblåsan ville absolut inte fungera. Har man då inte heller någon känsel för hur kissnödig man är är det lätt att bli orolig och tänka i termer som "sprucken urinblåsa" "förgiftning" och sånt.

Lustigt nog har jag aldrig samlat på mig mer än en halvliter i såna här situationer. Vilket är mycket men blåsan tål mer.

Fick som vanligt ett suveränt bemötande. Trevliga människor som dessutom gjorde betydligt mer än vad som förväntades. "Det är ett nöje att besöka er bortsett från ärendet", sa jag till en av undersköterskorna, och det var ärligt menat.

Vad som hänt?

Jag är inte säker men läkare trodde möjligen att något vasst skräp skurit sönder blåsan som låser katetern på plats inne i urinblåsan.

Kissglad söndag på er!

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Skönt att allt gick bra. Ja det bildas lätt kristaller kring en kateterspets som kan sabba ballongen som håller den på plats. Tur att du har nära till hjälpen. Skön söndag önskar jag dig!

  2. B-RW

    Jag minns en gång, när min far fick prostata besvär.Detta hände sig lördag kväll,jag och Lars Wahlsström var hemma och drack lite sprit, farsan var ju ochså lite törstig, så det är ju klart att vi bjöd honom på det vi hade.När klockan började närma sig åtta ville ju vi ut och åka lite bil.Vars ske ji,ja vi ske på v-mina,höllu je falj.När vi kom till infarten till v-mina sa farsan ,sväng in here Jallava se jeg få piss.Men där stog han länge och väl,men det ville ingenting komma.Men vi fortsatte att digga musik och farsan var med.Dagen efter berättade morsan att dom hade tömt honom på på 4,l,uri

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.