Kort uppdatering

 

Under påsken hade jag förmånen att få vara domare i en klass i en fototävling. Det var spännande att tränga in i bildanalyserandet på djupet. Inget är rätt och inget är fel, det är helt upp till dig. Facinerande och riktigt kul. Och faktiskt utvecklande för mitt eget bildtänk. För här finns egentligen inga regler om det inte handlar om att tolka ett tema eller så.
Påsken för övrigt – som väl redan är glömd av de flesta – ägnades åt kraftsamling och att reta upp mig ytterligare på det samhälle som fortsätter skratta funktionshindrade i ansiktet. Min irritation kommer att resultera i en insändare och kanske en mer konkret interpellation i kommunfullmäktige. Måste bara kolla hur jag går tillväga som ersättare om jag vill ta upp en fråga efter som den som interpellerar också drar frågan inför fullmäktige och jag måste veta att jag tjänstgör för att kunna göra det. Interpellationen är ofta en text som beskriver en åtgärd man vill ha utförd och som riktar sig till den som har ansvar i just den frågan, ofta en ordförande eller vice ordförande i någon nämnd.
Idag låg jag i magnetkameran igen som jag gör varje halvår för att kolla eventuella tumörer. Inte så kul men nog så viktigt, och jag har gjort det så ofta att jag kan råka somna ibland! Vilket är en stor skillnad mot den totala panik jag kände de första gångerna!
Nej, nu har jag sjungit upp mig inför Så ska det låta, som börjar prexis nu så ha en mysig fortsättning på helgen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.