En konsert det slog gnistor om!

Jag har uppfattat att ett gäng bloggare skriver på gemensmt tema ibland. Och ämnet som var aktuellt för dem var så bra att jag snor iden.

Utan att vara något konsertdjur måste jag erkänna att några som satt spår i alla fall avverkats.

Lustigt nog kommer jag just nu på Kjell Höglund. Det var väl knappt en konsert, snarare en grpp människor som samlats runt det bord där han och hans pappa huserade, Kjell med gitarren inom räckhåll.

"En stor stark" både spelades och konsumerades och det var lugnt och gemytligt.

En rak motsats var Sweden Rock Festival 1999. De gamla legenderna och en del nya avverkades under några dagar och nätter. Scorpions, Motörhead, Dio, Canned Heat, Entombed och många andra. Vi satt i gräset med Deep Purple och deras scandal beautys  bakom ryggen och senare på natten påstod en knutte med absolut bestämdhet att jag var John Lord (organist i Deep purple…).

Hells Angels och Banditos hade stora egna verksamheter och fyllan var fullkomligt monumental. Men helt lugnt hela helgen trots 20 000 besökare.

Numera är det "Så ska det låta" som gäller och gäsp klockan tio. Annat var det förr…

 

2 kommentarer

  1. Spankywhip Dellamorte

    Jag sitter här med ett stort och troligen fånigt leende.. Grannarna skulle säkert undra vad jag ler åt nu. Men jag blir alldeles varm i kroppen och känner hur glädjen kryper upp.. ända ner från tårna.. när jag läser om hårdrocksbanden, och speciellt om Dio och Deep Purple 🙂 Gamla goda tider *drömmer mig bort*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.