Det är inte förbjudet!!!

Tydligen sprids ett rykte att det numera är straffbart att kommentera bloggar. Detta kan härmed dementeras. Ni får varken böter, internering eller herpes. Drabbas ni av något av detta är bloggarkollektivet helt oskyldiga.

Skämt å sido har jag sett många bloggkolleger som efterlyser kommentarer, Och jag är böjd att hålla med. Det är utan tvekan jättekul med "tummen upp" men ett par ord, visa eller ovisa, vore också kul,

3 kommentarer

  1. Anders

    Har sett att det är flera bloggare som efterlyser fler kommentarer, men kanske folk har så mycket omkring sig denna årstid som t.ex. skolavslutningar, semesterplanering, utevistelse m.m. m.m. att man inte tar sig tid att kommentera bloggar?

  2. Gunnel Forsberg

    Tack och lov så är det ännu lovligt:) Trodde för ett ögonblick att rubriken på dagens blogg handlade om nationalsången;) Det är nästan så nuförtiden att den har blivit befläckad av rasistiska fingeravtryck, men Vi som är gamla och fria sjunger den i allafall. Särskilt här uppe i de norska gränstrakterna så får vi lite inspiration att faktiskt vara glada och stolta, ja till och med elske dette landet.

  3. Sören Fjellstedt

    Vad skall man tycka! om att Du med mina ord din sida ska smycka????

    Dessutom ska jag med rädsla att det jag med mina ord beskriva rätt! Kanske tom hamna i Lycksele Tingsrätt???

    Så därför jag bara fisa me Lisa Flått! och låtsas jag inget förstått……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.