En utmaning i värmen

 

Jag fick en utmaning kastad i knät av bloggkollegan Spanky, och det går givetvis inte att motstå. Det handlar om ett antal påståenden som jag kanske råkar förvanska lite eftersom de ursprungligen var på engelska, men andemeningen kvarstår hoppas jag.
 
1/ Du är HET!
Tja, som fet, multihandikappad åldring är jag väl närmast pissljummen. Men märkligt nog tycker jag att relationerna med det motsatta könet känns i alla fall tillfredställande. Så het…nja, men lite drygt ljummen i alla fall.
 
2/ Dina tapeter. Det blir väl mest sovrummet då, där de råkar vara skirt ljusblå och matchande mina gardiner.
 
3/ Då åt jag kyckling senast. Lite lustig fråga. Kyckling är basmat här och åts flera gånger i veckan. Det har gått framåt. I högstadiet serverades vi ofta kokt höns med ris. Eller ”Död sönderkokt fågel i gul klimpsmet”. Men nu är det oftast mums.
 
4/ Vilket förmåga vill du inte förlora, att skriva eller läsa? Jag hävdar ju att jag läst det mesta, men skrivförmågan är ibland ett livsvillkor, så det får bli den jag vill ha kvar.
 
5/ Vilket vilt djur kan du tänka dig att ha? En varg skulle sitta fint att skrämma grannarna med…
 
6/ Har du något smeknamn? Föga originellt Ingo eller Valle (på jobbet) mer orginellt ”Mullimuppen” som jag vägrar tala om var jag fick…Folk har också en utbredd vana att kalla mig för ”chefen” vilket är fullständigt obegripligt.

3 kommentarer

  1. Spankywhip Dellamorte

    Det var kul o läsa. Garvade gott åt ”Död sönderkokt fågel i gul klimpsmet”.. haha, sååååå jävla sant.

    Nu ska jag ta o surfa vidare på din sida.. Har en del inlägg/läsning att ta igen.. nu när jag har varit sjuk.
    Ha en skön fredagkväll 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.