Vilket gummi gillar du?

Handen på hjärtat nu. Vilket gummi föredrar du? För gummi ska vi ju använda om man får tro marknadsföringen. En gång i världen kostade fyra typ 25 öre och använde man dem en åt gången – fast de blev ju rätt små då – kunde de räcka en hel lördagskväll.

Det är givetvis tuggummi jag menar.

Nyaste nytt nu är en sort med tre varianter. En om du vill bli pigg, en om du vill träna och den sista ska tuggas om du vill vara vacker. Lyckligtvis tar väl ingen det här på allvar, det är lite som då ett kodlås till tändningen på bilen lanserades med argumentet "Ett roligare startande" på 80-talet. Ingen köper grejen liksom…

Hur många synoymer, eller nära på, till "kondom" kommer ni på? Jag är ingen expert men kan i alla fall en som nog är okänd för de flesta som inte växte upp med Vasabladet och liknande något tillknäppta organ (!) som huslitteratur.

Avslöjar den och ger en bakgrund i nästa blogg. Tills dess kan ni suga på karamellen. På något sätt som jag inte vill utreda blev det där lite snuskigt. Godnatt…

 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag tuggar tuggummi nästan varje dag och jag har också sett den där reklamen och tänker på allvar testa det där som gör en vackrare.:) Jag är bara nyfiken på smaken.:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.