Petter Nilsson(SD)

V:s Sharia-nämndeman!

Vänsterpartiet säger att man avser granska sharianämndemannen som skrivit texter bland annat för männens rätt att slå sin kvinna om hon beter sig upproriskt.

”I extrema fall, då hustrun beter sig upproriskt, och större skada, så som skilsmässa, därför är ett troligt alternativ, tillåter den mannen att ge sin fru ett lätt slag som inte får träffa ansiktet, inte orsaka någon fysisk skada på kroppen eller lämna någon form av märke. Detta gör det mer till en symbolisk åtgärd än en straffande. Det kan, i vissa fall, tjäna till att göra hustrun uppmärksam på allvaret om hon skulle fortsätta med sitt oresonliga uppförande”.

Då är frågan ifall detta kommer att anses bryta mot V:s stadgar, kanhända § 5.
”§ 5. Medlemskap kan av partiförenings styrelse nekas den som är medlem i konkurrerande politiskt parti, som uppenbart inte har för avsikt att verka för partiets politik eller som på annat sätt kan förväntas allvarligt skada partiet.”

Vänstern arbetar ju rätt hårt för att osynliggöra människor genom att använda begreppet ”motverka mäns våld mot kvinnor” i stället för det mer inkluderande ”motverka våld i nära relationer”.
Det senare anser jag är bättre, och också inkluderar en – oavsett könstillhörighet eller typ av relation.

Etiketter: , , , , , ,

14 kommentarer

 1. Mique

  Men Lilla Petter. Innan du klankar ner på andra partiers representanters klavertramp, så ställ frågan till dig själv: Hur många gånger har inte brunskjortornas företrädare i Sveriges Riksdag, landsting och kommuner, stått med båda fötterna i pottan?! Brunskjortorna leder det loppet med åtskilliga hästlängder. Apropå lågvattenmärke i pottramp, så är brunskjortornas partitopp i en klass för sig. Senaste exemplet är brunskjortornas, ej vaccinerade chefideologs snyftlögner angående varför han inte har vaccinerat sig mot Covid. Mörkbrun kofta till brun skjorta och svart slips, är inte klädsamt.

 2. Brorson

  Jodå, visst finns det invandrare, som tycker att de tillhör en bättre ras än både svenskar och andra invandrare och representerar en högre kultur än den svenska. Men tyvärr finns det också svenskar, som skäms så ohyggligt över att vara svenskar, så att de låtsas vara utlänningar. Men ingen riktig invandrare, inte ens den värsta IS-terrorist, skulle nedlåta sig till att skriva en sådan rappakalja som provokatören i kommentarsfältet på den här bloggen. Lite stil borde man väl ändå kunna kräva av den, som låstas vara förmer än andra. En svensk som andra svenskar har all anledning att skämmas över p.g.a. hens plumphet.

 3. Mique

  Gör dig inte svensk (gör dig inte dummare än vad du är), jantefjant. ”Man ska inte kasta sten i glashus” och ”den som ger sig in i leken, får leken tåla”. ”Rappakalja”, är det brunskjortornas tramsiga epitet på sanningen!? De flesta kommentarerna som jag har skrivit på den här bloggen, är citat från sverigedemokratiska representanter i Sveriges Riksdag, landsting och kommuner. Det finns hur mycket som helst av det på flera olika nätsidor. Jag har endast, vid några få tillfällen, ändrat något i citaten, för att de ska passa in på målgruppen, lågutbildade, äldre, feta, vita, svenska ”män” och i det språk, som oftast används bland kommentatorerna på den här bloggen. Jag kan ju knappast skämmas över att jag är svensk. Jag har vid flera tillfällen, skrivit på den här bloggen, att jag inte är svensk. Vem fan vill vara svensk!? Jag är född i ett annat land och har levt huvudsakligen i Sverige sedan mitten av sextiotalet. Förutom mitt svenska medborgarskap, så har jag medborgarskap i två andra länder, var av ett i ett utomeuropeiskt land. Begreppet ”ras” existerar enbart i brunskjortornas kretsar. Du kan vara närmare släkt med en färgad person från Afrika än med en vit person från Danmark, visseversa. Och du, när blev ni brunskjortor intresserade av hyfs och fason. Är det några som ska skärpa sig, så är det ni brunskjortor som ska göra det! Nästan dubbelt så många, i procent räknat, av brunskjortornas representanter i Sveriges Riksdag är dömda för grova brott, än vad andra generationens invandrare har varit misstänkta för, då det gäller grova brott. Det finns ett antal rapporter som bekräftar det. Eller ses fakta, som vanligt, som ”trams” och ”rappakalja”, av er brunskjortor?

  • Brorson

   Det jag skrev, var inget svar till dig, utan en upplysning till de bloggläsare som låter sig provoceras av dina plattityder.

   • Mique

    Lilla brunskjorta, det är svårt att förstå lågutbildade, äldre, feta, vita svenska ”mäns” skrivna språk. Dels på grund av deras dåliga kunskaper i det svenska språket, men även det att, som man säger i omvärlden, ”lita aldrig på en svensk, de säger en sak, men menar något helt annat”. Det är ju jättebra att du informerar övriga ”nyttiga idioter” bland kommentatorerna på den här bloggen. Det är även bra att du visar på hur toppstyrt det bruna partiet är, jag förmodar att du är någon slags brun, politisk kommissarie. Ni brunskjortor har en fallenhet för att överreagerar mot varje upplevda förtret, verkligt eller inbillat, genom att högt och våldsamt demonstrera er vrede, ett tydligt exempel är
    brunskjortornas ledare Jimbo. Brunskjortornas huvuden är så genomsyrade av ”alternativt fakta att de är ogenomträngliga för rationell debatt eller tänkande. Brunskjortorna 1är inte människor fullt ut.

     • Mique

      Ja, se dessa fjolliga, lågutbildade, äldre, feta, vita svenska ”män”, som inte tål sina egna lekar. Ni skulle göra mänskligheten en stor tjänst, om ni tog era bruna snuttefiltar och kröp tillbaka under stenarna. The case is closed, heter det på korrekt engelska.

     • Kim

      Hur kul som helst då någon väljer att använda SD-trollens egna retorik. Visar var nivån på debatterna oftast hamnar. Talande då trollen själva tycker att det är tramsig nivå och att diskussionen blir märklig.

      Visst, tråkigt för nivån på diskussioner, men rätt talande för var det allt för oftast hamnar ändå i SD-retoriken.

 4. Mique

  Har er politiska kommissarie varit på er? Som vanligt har lågutbildade, äldre, feta, vita, svenska ”män”, utan stake och eget vett, skjutit sig själva i foten. Knapra lite Viagra och lek med er själva. Värre enfaldiga fjollor har jag aldrig tidigare varit med om. Hur svårt ska det vara för er att förstå, att alla kommentarer jag har skrivit på den här bloggen, är sådant som brunskjortor i Sveriges Riksdag, landsting och kommuner har uttalat och skrivit. Då har ni jublat och applåderat, men när samma påhopp och språkbruk vänds mot er, då är det så synd, ursäkta jag måste ta fram min näsduk, om er. Ryck för fan upp er från den bruna sörjan och bete er som riktiga män!

  • Mique

   Tack Kim! Du tycks inte vara en lågutbildad, äldre, fet svennetomte, möjligtvis ”vit”. Ja, tyvärr blir nivån på kommentarerna väldigt låg, men vad kan man förvänta sig, när man använder sig av brunskjortornas retorik. Det är en jäkla tur för Sverige, att det finns riktiga svenska män och kvinnor!

  • Mique

   Ännu en jantefjant, det här blir bara roligare och roligare! Dax för mig att skruva till det hela lite till. Men å andra sidan, man ska inte vara elak mot de svagsinta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.