I den undre världen…..

Ja, då menar jag alltså ’kommentarvärlden’ de små siffrorna som står under vissa blogginlägg. De som betyder att någon gett respons, protesterat, hejat på, klurat eller haft synpunkter av en eller annan art.

Flera personer jag pratat med på sistone verkar inte ha upptäckt och förstått sig på kommentarfunktionen eller upptäckt den dimensionen i läsningen, vilket är synd. Det är ofta här i kommentarerna som drivkraften ligger – bloggare emellan eller läsare/bloggare emellan – kända eller anonyma personer som smågnabbas, uppmuntrar, väcker nya tankegångar eller berättar kompletterande små anekdoter.

Jag vill varmt rekommendera er att läsa såväl blogginlägg som kommentarer både här hos mej och hos andra medbloggare.

Och naturligtvis vill jag återigen tacka för, men även uppmuntra till fler kommentarer. Det är de som är själva bränslet i skrivandet. Ge gärna tips på ämnen eller företeelser som skulle behöva ’bloggas’. Kom ihåg att du kan vara anonym och att det är lätt som en plätt att skriva en kommentar. Klicka bara på ordet!

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Kalle S

    Jättebra att du tog upp detta med kommentarer. Jag håller helt med dig och blev t.o.m. ”tvungen” att i mitt sista inlägg för i dag spinna vidare på samma tema.

    Gott natt!

  2. Anonym storasyster med ett namn som börjar på S

    Jag har ju varit ganska flitig med kommenterar, inte för att jag haft så mycket att säga alla gånger (nästan aldrig för att vara ärlig), men det kostar ju inget att slänga in en liten kommentar!
    Go Gunnel! och Go’Gunnel…

  3. Ulrika, bokstaverat

    Har frågat mig vad det beror på. Kan de vara rädsla att skriva fel, fult eller? Att kanske göra bort sig på något sätt, lämna ut sig, känna sig naken?Har funderat länge på detta. Att prata går så bra men att skriva verkar vara jobbigt på något sätt.

  4. Lillian

    Bra att du tog upp detta med att uppmuntra och ”tycka till”. Jag har nog tyckt mej vara en alltför ivrig kommentator, men samtidigt kan jag ibland inte låta bli, när jag tycks välbekant med den värld vi levt i. Skriv gärna mer om värden i den övre världen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.