Fyra nyanser av grått

Idag har vi gråväder, men lugnt och milt. En ljuvlig dag att vara ute. Leo och jag tog en tidig fisketur och det kändes som en alldeles perfekt fiskedag. Men si – det tyckte inte rödingen som lyste med sin frånvaro trots utlovad full pott i huggtabellen. Igår tog en stor fisk blänket och hela konkarongen så man är aningen taggad just nu. Imorgon gör vi ett nytt försök min odygdspåse och jag. Han är ömsom väldigt lydig och kommer på minsta vink för att plötsligt  slå dövörat till och dra iväg som en rem efter sjön. Färska rip och rävspår är det förstås som lockar. Då är det bara att jaga ifatt honom  med skotern, kusa ihop honom och begränsa hans frihet ett tag. Om den slyngeln bara kunde fatta att han har oändliga möjligheter till frihet om han bara sköter sig lite bättre. Tips någon???

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>