Snart i en radio nära dig…

Vinkade för ett par timmar sedan av en radioreporter som haft Sandviken som sin bas i ett par dagar, för att göra olika radioinslag med midvintertema här i trakten. I morse bar det av ut på sjön medans mörkret ännu vilade över vykortet – i jakt på de morgonpigga rödingarna. Vi var 3 av Sandvikens mest fiskebitna damer som gjorde henne sällskap  - med alla våra pirkar, knep och teorier.  Rödingen visade sig – men var måttligt imponerad över uppmärksamheten i denna arla morgonstund.morrning

morrning1

 

morrning2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>