Dramatik på hög nivå

roood

dramaett

drama idag

I morse, redan när jag körde skoter på väg ut på fisketur visade himlen upp sina mest dramatiska färger och molnformationer. Hotfulla mörka moln drev in, samtidigt som dimma lättade och blå himmel bröt fram. Nu kan jag summera en underbar ledig dag så här: Just nu – rankar livet till en 9 av 10 möjliga efter några timmar ute i den stora tystnaden med den lille lurvige och med några fina röda i påsen. Känslan när man återfår värmen i kroppen får ta det lugnt en stund och förtränger eventuella bekymmer. Strosa omkring i ullunderställ och lägga en pläd om benen. Den dagen kommer aldrig när det inte finns molntussar i utkanten av synfältet. Det gäller bara att träna sig på att inte låta dem ta energi och tid från livets ljusa sidor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>