Det lokala apoteket

828

DSC_3642

Blodtrycket har gått ned något efter att jag fick medicinen. Pulsen är dock fortfarande hög och jag känner mig inte riktigt fräsch. Närheten till det lokala apoteket – naturen – känns dock betryggande. Efter denna lördag som blir en av årets absolut mest intensiva, väntar en kväll i soffhörnet och en vilsam söndagsmorgon på isen i det stora vita innan det är öppningsdags igen. Tur att det näst bästa finns att beskåda genom fönstret – De vackra vyerna och de glada människor som får bege sig ut på fjäll och sjö idag. Kanske vi får glädjen att väga in en riktig storfisk i tävlingen idag.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>