Denna dagen ett liv

Har just krupit ned mellan svala lakan i huvudstaden efter en fantastisk dag med barn barnbarn  och annan släkt och vänner. Barndop för mitt yngsta barnbarn Svante i Hässelby kyrka denna soliga dag. Hemma håller R och Birgitta och Denis ställningarna denna intensiva helg. Tacksam att jag kunde få komma mig iväg mitt i högsäsongen. Missade dock storasysters 70-årsfest då den inföll samtidigt. Har ett par dagar kvar här innan jag drar norrut mot Kramfors för föreläsningar och sedan hem till vykortet igen. Njuter en sista natt av hotellyxen innan jag avslutar vistelsen här med ett par nätter i Hässelby. Ordet som känns närmast till hands ikväll är  Tacksamhet<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>