Kalla fötter och röda hakor

P1280412

 

Den här tufsiga stackarn blev sittande i lä vid ladugårdsdörren. Han såg ut att begrunda sin situation och kanske ångra den tidiga flytten. Gårdagens plusgrader har förbytts i minus med iskalla griniga vindar och snöflir i luften. Men det är så roligt nu att se alla dessa återvändare som dyker upp en efter en.

2 kommentarer

 1. Maja

  Älskar rödhaken, den är så orädd och charmig. Dock är mitt häftigaste fågelminne då en domherre landade på min ”hängande” högerfot på altanen då jag satt och solade med benen i kors. Make satt bakom mig i skuggan och läste så jag har ett vittne hahaha!

  Jag har iofs fångat en talgoxe i luften inne på jobbet åxå- utan att den fick frakturer vilket imponerade en del på dem runt om. Jag bar ut den och öppnade handen å den flög till en liten björk varifrån den studerade mig en stund..

  och NU kommer jag ju även ihåg de två ggr en sparv eller duvhök flugit in i altanglaset också med livet i behåll =)

  • Gunnel Hedman (inläggsförfattare)

   Ja alla dessa små bevingade varelser runt oss. Bärare av liv och glädje. Önskar dig en fin sommar med mycket fågelkvitter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>