Syraks vishet

Tänk så många fina mejl brev, vänner och nya bekantskaper som kommit ur bloggandet och andra sociala medier de senaste 10 åren. En av dem är Kerstin från Umeå. Så mycket uppmuntran och fina ord och tankar hon delat med sig av under dessa år är helt fantastiskt. Fastän vi aldrig har träffats i verkliga livet så räknar jag henne som en fin vän. Hon har ett försprång i år och livserfarenhet. Hittade här ett visdomsord som hon skickade mig 2011. Det är bara för bra för att inte delas igen. Ur Syraks vishet:

Neka dig inte en glad dag och försaka inte ett oskyldigt nöje. Minns att döden inte ger uppskov, men tiden som dödsriket fastställer, känner du inte. Gör gott mot din vän innan du dör. Ge och ta och njut av livet.

En kommentar

  1. Karin i Piteå

    Tack för att du delade orden från Syraks bok. Mycken visdom där! Tack för att du skriver igen, har saknat dina kloka inlägg och dina vackra bilder. Så sant, vi går mot vår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>