Snabbspolning och tillbakablick

leeoaNu och då tackar jag mig själv för  den dokumentation av livet jag gjort de senaste ca 10 åren. Främst för allt jag skrivit sedan vi flyttade hit. Livet går ju som bekant i 100 knyck och veckorna flyter ihop med varandra. Ibland försjunker jag i att läsa något ur det gångna. T ex februari 2012. Blir påmind om allt jobbigt roligt dråpligt och ljuvligt vi fått vara med om. Mycket som varit strävsamt och så mycket vi faktiskt åstadkommit under våra år här. Har högläsning för R och vi ömsom skrattar högt och ömsom tittar på varandra med blanka ögon.

Och allt fortare rullar livet. Veckans ledigdag är redan slut. Räven smyger utanför knuten och kvicksilvret sjunker lite väl djupt. Hoppas på lite mildare väder, mera sol och fler fina dagar här i vykortet. Nu blir det dagsfärsk röding till middag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>