Övergångsåldern – i jämlikhetens namn

Ikväll handlar min blogg om trafikmärken, tillbud" och extrapriser.

Dagens trafikmärke på tapeten är "herrgårman" som nu i jämlikhetens eller eventuellt fåneriets namn ska bytas ut alternativt kombineras med "härgårhon" – ett präktigt och lite avkönat fruntimmer i rejäla promenadskor. Vad detta ska tjäna till står ännu skrivet i stjärnorna, men är icke desto mindre ett faktum.

http://aftonbladet.se/wendela/article3421685.ab

Tillbudet stod busschauffören för som körde "åttan" från Ersboda kl 17.08. Visserligen regnade det och var blött på vägbanan men hur man kan lyckas få en rejäl sladd på sommarföre är mer än jag förstår. Vi hann bli riktigt rädda där och hjärtat satt fortfarande kvar i halsgropen när han 10 sekunder senare var en hårsmån från att köra in i framförvarande bil. Jag kände mej föranledd att omedelbart trycka på stopp-plingen och fotvandra i spöregnet till tryggheten på Robbans kontor. Bäst att hålla ögonen öppna och undvika denne chaufför i fortsättningen. Det vore onekligen nesligt om jag införskaffade en säker bil med 4 airbags och sedan ändå lyckades massakreras i en buss i lokaltrfiken.

Veckans extrapris gäller odlad röding för 149kr kilot hos en välsorterad matbutik i centrala stan!! Dagens gåta är: Gissa vem som ska åka till Gauto i helgen och äta pinfärsk röding för 0 kr kilot??? Fundera på den du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.