Kvinnans list….ni vet

Känner mej en aning skamsen…..men bara pyttelite!! Lyckades med lite lock och pock med huvet på sned lura iväg R till köksregionen för att koka en liten kaffetår åt mej.
Köket är annars en region som han helst undviker, och på något sätt har vi funnit en fredlig men tyst överenskommelse i detta faktum.

Hittade en jättefin kökshandduk på överskottsbolaget med texten KRIGSMAKTEN – en humor helt i vår smak, och vilket ger en liten hint om att köket är belägrat av mej. Vi är lite för gamla för att tjafsa om könsroller och förblir helt enkelt ett litet rabiat fruntimmer och en riktig grävskopesuktande traktormachoman. Det funkar – för det mesta, och känns rätt komfortabelt – i synnerhet nu när det börjar bli dags att sätta på vinterdäck!

2 kommentarer

  1. Sonia

    hahaha du tar alla rekord.

    PS. Jag tycker VK kan byta ut mattetalet i kontrollfrågan, jag vet vid det här laget att 3+1 är 4.

    Oj hoppsan, dom kanske tänkte på vår storasyster Ann-Mari när hon som sjuåring gick fram till Svarta Tavlan för att skriva svaret på 1+1. ”2 är alldeles för enkelt, det måste vara en kuggfråga” tänkte hon, och skrev 3. Psssst jag ska testa att skriva 5 när jag kommenterar nästa inlägg! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.