Man lyfter på hatten – för Robertsfors

Vilket arrangemang det blev! Jag syftar på demensdagen i Robertsfors 6/10.
Vi fick nöjet/äran – Jenny och jag från Umeå Kommuns Äldrevårdsteam att delta som föreläsare tillsammans med en läkare och en anhörig. Demenskunskap ur flera viktiga perspektiv. 230!! personer samlades kring detta intressanta och angelägna ämne. Arrangörerna och ortsbor fixade ett trivsamt och förstklassigt arrangemang trots oväntat högt deltagarantal, där dagen flöt friktionsfritt och smidigt. Störst är inte alltid bäst!

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Gunnel

    Kul att du tycker det! Läs gärna mina inlägg från 24/9 Livets höst, och 4/10 Ibland blir man brydd…som också berör äldreomsorgsperspektivet

  2. Louice Gladh

    Det var en mycket bra dag. Du var helt otrolig med din inlevelse och trovärdighet. Jag fällde några tårar, jag lägger din berättelse till mitt hjärtat och tar den med mig på livets väg/ Opvux -08 Jenningsskolan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.