Reservdelsmänniska sökes

Jag har begåvats med ett gäng underdimensionerade bihålor, vilket får till följd att minsta förkylning gör att det blir helt tätt bakom pannbenet och jag blir helt utslagen med gräslig huvudvärk . Så även idag, trots att almanackan inte ger utrymme för skröplighet.
Det fanns tyvärr inget annat att göra än att återta horisontalläge direkt i morse. Sonen låg i andra änden av huset och var lika eländig han. Par i smärter.

Först nu – fram på kvällen har jag snutit fria luftvägar och känner mej någorlunda. Har iallafall försökt jobba hemma framför datorn med några dokument. I morgon bär det av till Malå för jobba med demensprocessen. Få se om den nostaligiska Malåluften är hälsobringande. Bäst dock att ladda med Ipren i handväskan. Tur att jag får vara passagerare.

3 kommentarer

  1. Helen Önnerlöv

    ska du till Malå så måste du gå in på skaffär`n å köpa dig ett par snygga skor! Jag är ledig men ska dit ändå. Hoppas vi ses.

  2. Glommersträskmannen

    Lite nitro vad tror du om det. Det brukar ju förflytta berg, fast då i större doser.
    Lycka till i morron i din nostalgiby.
    PoK

  3. Dr Garlic, alias.......XX...

    Kapa en vitlöksklyfta på mitten. Klyv varje del så att du får lagom smala bitar med stora ytor som avger antibiotiska ångor. Vira in bitarna i hushållspapper, gärna några varv så du inte skadar slemhinnorna. Dra dig undan alla seende människor som kan minnas hur tussarna stod ut ur näsan på dig. Peta in de pappersisolerade bitarna i var sitt öra och i var sin näsborre i 5-7 minuter.
    Klartt!
    Grönsnoret kommer krypande ut ur kroppsöppningarna.

    Om det behövs och slemhinnorna överlevde kan du ta en omgång till efter en halv dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.